28 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde hem imarlı hem de KDV'den muaf arsayı 80 bin TL'ye satıyor!

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde hem imarlı hem de KDV'den muaf arsayı 80 bin TL'ye satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden yayımlanan ve merakla beklenen Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 80 bin lira olarak açıklanan konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa KDV'den de muaf...



Arsa yatırımı yapanların arama motorlarında sık sık araştırdığı güncel ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar Merkez'de yer alan arsayı da satıyor.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan Kasım ayı ihale ilanları arasında düşük bedelle satılacak olan Afyonkarahisar'daki arsa da bulunuyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı ilana göre, konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili Merkez ilçesi, Sülümenli - Altındağ Mahallesi yer alıyor. 

Milli Emlak tan büyük fırsat! O ilde hem imarlı hem de KDV den muaf arsayı 80 bin TL ye satıyor!

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 03010109462 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 609,43 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün sitesindeki ilana göre, hazine hissesinin de 609,43 metrekare olarak açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 80 bin lira olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 16 bin TL olarak açıklandı.


Geri Dön