29 / 04 / 2024

Milli Emlak Müdürlüğü, emlak kontrolörü arıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü, emlak kontrolörü arıyor!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, sınavla toplam 25 stajyer milli emlak kontrolörü alacak. Maliye Bakanlığının duyurusu Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı



 Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, sınavla toplam 25 stajyer milli emlak kontrolörü alacak. Maliye Bakanlığının duyurusu Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Duyuruya göre sınav, 12-13 Şubat 2011 tarihlerinde (Cumartesi ve Pazar) Ankara’da gerçekleştirilecek. Yazılı sınavı kazananlar Ankara’da sözlü sınava tabi tutulacak olup, sözlü sınav tarihi, yeri ve saati www.maliye.gov.tr ve www.mek.gov.tr internet sayfalarında ayrıca ilan edilecek. Sınava, Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 27-28 Haziran 2009 ve 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (2009 KPSS ve 2010 KPSS) KPSSP-107 puan türünden 85 ve daha üstü üzerinde alanlar katılabilecek. Ayrıca adaylarda, üniversitelerin en az 4 yıllık lisans öğrenimi veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme ve iktisadi ve idari bilimler fakültelerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki öğrenim kurumlarını bitirmiş olmaları şartı aranacak. Adaylar başvurularını, 3-21 Ocak 2011 tarihleri arasında yapabilecek.

Basında yer alan diğer haberler:

Maliye, 25 milli emlak kontrolörü alacak

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, sınavla toplam 25 stajyer milli emlak kontrolörü alacak. Maliye Bakanlığı'nın duyurusu Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı. Du-yuruya göre imtihan, 12-13 Şubat 2011 tarihlerinde (Cumartesi ve Pazar) Ankara'da gerçekleştirilecek.

Yazılı imtihanı kazananlar Ankara'da sözlü imtihana tabi tutulacak olup, sözlü imtihan tarihi, yeri ve saati www.maliye.gov.tr ve www.mek.gpy.tr jfir temet sayfalarında ayrıca ilan edilecek. Trakya Yağ' lı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği GeneJ Müdürlüğü, imtihanla müfettiş yardımcıları alacak. Yazılı imtihan Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 22 Mart 2011 tarihinde Edirne'de yapılacak.Bu arada Sakarya ve  Ankara  Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak.Ankara Üniversitesi Rektörlüğü 6 profesör, 12 doçent, 2 yardımcı doçent alımında bulunacak.Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü 10 profesör, 12 doçent, 14 yardımcı doçent alacak.ODTÜ de, Fen Edebiyat ve Mühendislik Fakülteleri için toplam 8 yardımcı doçent alacak.
Akit


Geri Dön