28 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf bu arsayı kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 323,21 metrekarelik konut alanı imarlı arsa satıyor.



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Şubat 2023   ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de konut imarlı arsa satıyor.

KDV'den muaf arsa ve arazi almak isteyen vatandaşların merakla takip ettiği ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Kahramanmaraş ili, Göksun ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor! KDV den muaf bu arsayı kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa konut imarlı şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan son dakika ilanına göre, satışa çıkarılan imarlı arsanın satış ihalesi 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? Satışa çıkarılan konut imarlı arsanın alanı kaç metrekare? İşte merak edilen o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön