29 / 06 / 2024

Milli Emlak'tan 25 bin TL’ye arsa fırsatı! Bu fiyata tapu fırsatlarını kaçırmayın...

Milli Emlak'tan 25 bin TL’ye arsa fırsatı! Bu fiyata tapu fırsatlarını kaçırmayın...

Günümüz şartlarında yaşanan zorlu ekonomik koşullarında vatandaşlara daha uygun fiyatlar ile yatırım yapma imkanı sunan Milli Emlak’tan yeni bir ilan daha geldi. Ucuza arsa sahibi olabilirsiniz.



KDV’siz arsa satışını duyuran Milli Emlak, 25 bin TL’yi en iyi değerlendirme yöntemi olarak yeni arsa satışını da açıklamış oldu. Yatırım yapmak isteyenler için aradıkları fırsat ayaklarına geldi. Milli Emlak, hazineye ait olan taşınmazların satışına devam ederken, yeni ilan Kütahya Gediz’den geldi.

KÜTAHYA GEDİZ’DE SATILIK ARSA

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın detayları şöyle belirtildi.

- Tahmini İhale Bedeli: 25.000,00 Türk Lirası.

- Teminat Bedeli: 5.000,00 Türk Lirası.

- Yüzölçümü: 1.518,75 metrekare.

- İhale Tarihi: 03/07/2024

- İhale Saati: 10:50

- İhale Yeri: Kütahya / Gediz

Milli Emlak tan 25 bin TL’ye arsa fırsatı! Bu fiyata tapu fırsatlarını kaçırmayın...

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

karar.com'da yer alan içeriğe göre; Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, başvuru dilekçelerinde il, ilçe, mahalle/köy, ada ve parsel numarası belirtmeli.

Başvurular taşınmazın yer aldığı il ve ilçelerdeki: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne Emlak Müdürlükleri, Milli Emlak Müdürlükleri) İlçelerde Kaymakamlıklara (Milli Emlak Müdürlükleri / Şeflikleri) yapılacak.

Milli Emlak nedir ne iş yapar?

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan bir genel müdürlüktür. Asli görevi Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlamaktır.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün görevleri nelerdir?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan Milli Emlak Genel Müdürlüğü, devlete ait taşınmaz malların yönetimi ve satışından sorumlu bir kurumdur. Bu kurum, kamuya ait arazi ve binaların kiralanması, satılması ve değerlendirilmesi işlemlerini yürütmektedir. Fakat, kamu kurumlarına ait gayrimenkullerin kiralanması ve satışı da Milli Emlak tarafından gerçekleştirilmektedir. Detaylı bilgilere nereden ulaşabilirsiniz? Arsa satışları hakkında daha fazla bilgiye Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Milli Emlak'tan 12 bin, 25 bin ve 35 bin TL'ye KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak'tan 22 bin TL'ye arsa satışı! Milli Emlak, Türkiye genelinde uygun arsa satışlarına devam ediyor...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 15 adet arsa ve araziyi satıyor: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön