02 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışları ile vatandaşları tapu sahibi yapıyor. Yükselen fiyatlar karşısında her geçen gün değer kaybeden birikiminizi bu şekilde değerlendirmek mümkün. Bu göre, 7412 TL'lik ihale fiyatı ile satışa çıkarılan arsalar için başvuruların o tarihte yapılacağı kaydedildi.



Vatandaşların günümüzde yatırım yapmak için çok paraya ihtiyacı olamayabilir. Vatandaşın cebinde 7.000 Türk Lira'sı bulunan vatandaşa ucuz arsa satışları başladığı duyuruldu. Hem paranız boşa gitmesin hem de değerine değer katsın. İşte uygun fiyatlı arsa satışları şöyle.

7000 TL'YE ARSA FIRSATI

Milli Emlak'tan satışa sunulan arsa fiyatları vatandaşı şaşırtıyor. Bingöl'de satışa çıkarılan arsanın etiket fiyatı 7412 Türk Lirası olurken düşük fiyatlı arsa satışları için ise düğmeye basıldığı belirtildi. Birçok farklı ilanla arsa satışı gerçekleştiren Milli Emlak, 30 Ocak 2024 tarihinde satışa çıkarılacak arsa için saat 09.40'da Bingöl'de ihale yolu ile açık artırma sonucunda vatandaşı arsa sahibi yapıyor.

karar.com'da yer alan habere göre; İhale yolu ile tapu sahibi olan vatandaşlar sahip oldukları yeni taşınmaz için beş sene boyunca emlak vergisi ve KDV'den muaf tutulmaktadır. İİan detayları ise çevre şehircilik ve iklim değişikliği Bakanlığı Milli Emlak genel müdürlüğünün internet sitesi veya milli emlak.gov.tr adresinden yayınlanıyor.

Milli Emlak tan arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

MİLLİ EMLAK ARSA SATIŞLARI! HAZİNE ARAZİSİ NEREDEN VE NASIL ALINIR?

Mülkiyeti devlette olan hazine arazileri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satış duyurusu yayımlandığı kaydedildi. Buna göre, yayımlanan yeni ilanlar doğrultusunda 34 şehirde  yer alan yüzlerce hazine arazisi, bağ, bahçe, tarla ve arsa satışa sunulduğu iletildi.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan bu arsalar bin liradan satışa sunulurken  Gümüşhane Torul sınırları içerisinde yer alan 105 metrekarelik büyüklüğe sahip olan arsanın fiyatı 3 bin 350 TL olarak belirlendi. Arsaların rakamları metrekareleri ve bulunduğu il / ilçeye göre belirlenmekte olup şehir merkezlerine yakın olan arsaların satış fiyatları yükselmektedir.

Milli Emlak iki ilde arsa satıyor! 14 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak iki ilde 19 arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak 2 ilde arsa ve arazi satıyor! 33 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak'tan 4 ilde arsa fırsatı!


Geri Dön