08 / 05 / 2024

Milpark 15 bin peşinata hemen taşınma fırsatı veriyor!

Milpark 15 bin peşinata hemen taşınma fırsatı veriyor!

Doğan Grubu şirketlerinden Milpa tarafından inşa edilen Milpark, 15 bin liradan başlayan peşinat ve 120 aya varan taksit ödeme avantajı ile hemen taşınma fırsatı sunuyor. Evin beyaz eşyaları da Milpa tarafından hediye ediliyor



Doğan Grubu şirketlerinden Milpa, İstanbul Esenyurt'ta 33 bin 180 metrekare arazi üzerinde inşa ettiği Milpark Konutlan'nda 15 bin TL'den başlayan peşinat ve 120 aya varan taksit ödeme avantajı ile hemen taşınma fırsatı sunuyor. Konut teslimlerine Eylül 2010'da başladıklarını belirten Milpa Genel Müdürü Rıza Koçyiğit, 1'inci etap konut teslimine öngörülen tarihte başlandığını belirterek, '1 attı 1 ve 2 artı 1 daire alanlara beyaz eşyalarını da hediye etmeyi sürdürüyoruz' dedi. Yaşamın başladığı Milpark'ta sunulan 'hemen teslimat' imkanının konut yatırımcıları için de cazip olanaklar sunduğunu belirten Rıza Koçyiğit, evlerine hemen taşınmak istemeyenlerin kiraya vererek taksit ödemelerini kolaylaştırabileceklerini söyledi.

103 bin liradan başlıyor
çağdaş ev yaşamının vazgeçilmez unsurlarını l'inci sınıf işçilikle biçimlendirerek, ayrıcalıklı bir yaşam sunan Milpark'ta 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 seçenekleri bulunuyor. Projede 65 metrekarelik 1 artı l'ler 103 bin 700,100 metrekarelik 2 artı l'ler 158 bin 950 ve 166 metrekarelik 3 artı l'ler ise 281 bin 350 liradan satılıyor. Bahçeli ve teraslı daire seçeneklerinin, göletlerin süslediği, keyifli yemyeşil alanlarıyla şehrin içinde doğa ile baş başa kalma olanağı sunan Milpark Konutları'ndan daire almak isteyenlerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, DD Mortgage, Finansbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası'nda her türlü ödeme kolaylığı sunuluyor.

Her beklentiye uygun daire
çağdaş mimari yapısı, merkezi konumu, inşaat kalitesi, özgün tasarımı ve detaylarmdaki inceliği ile güvenli bir yuva arayışında olanları buluşturan Milpark Konutları, her zevke, ihtiyaca ve beklentiye uygun özellikler taşıyor. 13 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılmış olan Milpark, gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunuyor. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan Milpark'ta 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Bloklarda, en üst 2 kattaki dairelerin her birinde bulunan daireye özel teras ve bahçe katındaki bahçeli daireleri ile Milpark benzerlerinden ayrılıyor.

Yüzde 50 su tasarrufu
Daire.başına yıllık su tüketiminde yüzde 50'ye varan su tasarrufu sağlayan 'EKOSAN Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi' özel sistemi ile Milpark, çevre dostu bir proje olarak dikkat çekiyor. Projede bulunan ve mülkiyeti Milpark Konutları sitesine ait sosyal donatıların bazılarının işletmesinden elde edilen gelirin site yönetimi tarafından site giderlerinde kullanılacak olması da, projeden daire alanlara destek sağlıyor. Milpark'ta 5 bin metrekarelik sosyal alanda yetişkin ve çocuk havuzu, havuz kafe, çok amaçlı spor alanı, kapalı fitness salonu, restoran-kafe, kreş, çocuk oyun alanları ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.

Posta/Posta Emlak

0 212 852 49 00

www.milpark.com.tr

 

 

 


Geri Dön