05 / 05 / 2024

Milpark DD Mortgage ile peşinatı ve ara ödemeyi kaldırdı!

Milpark DD Mortgage ile peşinatı ve ara ödemeyi kaldırdı!

Milpark DD Mortgage ile peşinatı ve ara ödemeyi kaldıran kampanya başlattı



Milpa Esenyurt'ta inşa edilen Milpark Konutları projesinde konut finansman kuruluşu DD Mortgage ile işbirliğine giderek yeni bir kampanya başlattı. 48 aya kadar peşinatı ve ara ödemeleri ortadan kaldıran kampanya ile yüzde 20 peşinat ödeyerek 60 aya kadar aylık yüzde 0 faiz oranı ile ödeme imkanı da veriliyor
 
 Doğan Grubu Şirketlerinden Milpa, Esenyurt'ta 33 bin 180 metrekare arazi üzerinde 15 blokta 993 konuttan oluşan projesi Milpark için konut finansman kuruluşu DD Mortgage işbirliğiyle yeni bir kampanya başlattı. Ara ödeme ve senet olmaksızın sadece nüfüs cüzdanı ile kredi başvurusunun gerçekleştirilebildiği kampanya kapsamında 48 aya kadar vadede peşinat da ortadan kaldırılıyor. Kampanyada müşteriler dilerlerse yüzde 20 peşinat ödeyerek 60 aya kadar aylık yüzde 0 faiz oranından da yararlanılabilliyor.
33 bin 180 m2 arazi üzerinde, 13 bin m2'si peyzaj alanı olarak ayrılan Milpark, gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunuyor. Yaklaşık 105 bin m2 inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan projede büyüklükleri 65 ile 186 m2 arasında değişen 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor.
 
İlk etap Haziran'da tamamlanıyor
 
Milpark, bloklarda en üst 2 kattaki dairelerin her birinde bulunan daireye özel teras ve bahçe katındaki bahçeli daireleri ile benzerlerinden ayrılıyor. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan Milpark'ta Haziran 2010'da teslim edilecek olan 1. etapta ise 320 daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunan projede daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50'ye varan su tasarrufu sağlayan "Ekosan-Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi" özel sistemi bulunuyor. Projede yaklaşık 5 bin metrekareli alan üzerinde, yetişkin ve çocuk havuzu, havuz cafe ve donatıları, çok amaçlı spor alanı, kapalı fitness salonu, restoran-cafe, kreş, çocuk oyun alanları, yönetim otomasyon merkezi, suni gölet ve şelaleler bulunuyor. Ayrıca Milpark sakinleri, 24 saat kapalı devre izleme sistemi, özel güvenlik ekibi, açık-kapalı otopark, çift asansör, jeneratör sistemi, internet erişimi, daireler arası ücretsiz telefon görüşmesi gibi her türlü güvenlik ve konforunu da yaşıyor. 
www.milpark.com.tr
0 212 852 49 00
Hale Tüzün/Vatan 


Geri Dön