05 / 05 / 2024

Milyarder isimden son dakika kripto para açıklaması! 4. çeyrekte...

Milyarder isimden son dakika kripto para açıklaması! 4. çeyrekte...

Son zamanların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. Galaxy Digital'in CEO'su Mike Novogratz yaptığı açıklamada kripto para piyasasındaki sıradaki büyük yükselişlerin 4. çeyrekte başlayacağını söyledi.



Kripto para odaklı en büyük yatırım şirketleri arasında yer alan Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su olan Mike Novogratz, kripto para piyasasının toparlanma yaşaması için Fed’in geri adım atması gerektiğini belirtti.

Uzmancoin'de yer alan habere göre, Consensus 2022 konferansında önemli açıklamalar yapan Mike Novogratz, Fed’in geri çekilip freni bırakana kadar kripto paraların şahı olarak bilinenBitcoin’in düşük seyredeceğini dile getirdi. Mike Novogratz’a göre, bir numaralı kripto para, ABD borsalarından önce dip seviyeye görecek.

Milyarder isimden son dakika kripto para açıklaması! 4. çeyrekte...

Ekonominin dördüncü çeyreğe kadar yavaşlayarak Fed’in duracağı seviyeye geleceğini umduğunu söyleyen ünlü milyarder, daha sonra ise bir kripto döngüsünün başladığını göreceklerini söyledi. O noktadan sonra Bitcoin'in hisse senetlerinden ayrışacağunı ve daha önde hareket edeceğini söyleyen Mike Novogratz geçtiğimiz günlerde kripto hedge fonlarının 3’te 2’sinin çökeceğini iddia etmişti.

Ünlü Analist, Bitcoin'de o seviyeye dikkat çekti!

Kripto para birimleri emeklilik planlarına dahil edilmeli mi?

Altın, Bitcoin ve SHIB'in kaderi bu açıklamaya bağlı! Yatırımcılar dikkat! Her an her şey olabilir! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön