29 / 04 / 2024

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...



Dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü adına Millet Kütüphanesi’nde Kütüphane Söyleşileri programı gerçekleştirildi. Söz konusu programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk ile ilgili son dakika açıklamaları yaptı.

Erdoğan dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kripto para ile ilgili o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön