21 / 05 / 2024

Milyonlara müjde! Tahsis edilen fatura ücretleri iade edilecek! Hesabınızı kontrol edin!

Milyonlara müjde! Tahsis edilen fatura ücretleri iade edilecek! Hesabınızı kontrol edin!

Konutlarda bir ay ücretsiz doğal gaz kararı yürürlüğe girmesinin ardından, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz bedava doğal gaz kararına ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Yılmaz, Tahsil edilen faturalar varsa iptal edilecek ve yurttaşlarımıza iade edilecek" dedi.



Kararın ardından birtakım açıklamada bulunan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Ücretsiz doğal gaz ve akabinde yapılacak indirim ile ilgili insanların herhangi bir kuşkusu olmasın. Usul ve esasları belirledik ve dağıtım firmalarıyla görüştük. Gerekli yazıyı gönderdik. Asla hiçbir yurttaşın hakkı zayi olmayacak. Tahsil edilen faturalar varsa iptal edilecek. Daha sonra yurttaşlarımıza iade edilecek. Ön ödemeli sayaç kullanıcıları da söz konusu uygulamadan yararlanmış olacak. 30 günlük tüketimi tespit edilecek. Daha sonra akabindeki ay o miktarda doğal gaz yurttaşımızın kartına bedava yüklenecek" açıklamalarında bulundu.

 Milyonlara müjde! Tahsis edilen fatura ücretleri iade edilecek! Hesabınızı kontrol edin!

"BOTAŞ HAZIRDA BEKLİYOR"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de, yerli gazı karada yakma işleminin ardından çalışmaların hız kesmeden sürdüğünün altını çizerek, "Yaklaşık 15-20 günlük bir işimiz kalmıştı. O da mayısın ilk iki haftasına denk geliyor ve önümüzdeki günlerde yerli gazımızı sisteme vereceğiz. BOTAŞ o bölgede doğal gaz ölçüm istasyonunu çok önceden bitirmişti. Sakarya Gaz Sahası Kara İşleme Tesisi'nde işlem bitmesinin ardından doğrudan ulusal sisteme vermek için BOTAŞ hazırda bekliyor” dedi.

2023 Aile Bakanlığı son dakika yardım başvurusu! Bu parayı çocuklu aileler alabilecek!

İslam Memiş ‘Artık dananın kuyruğu kopacak’ dedi ve ekledi: ‘Tahminlerim tutmazsa yeni rekorlara hazır olun!’

EYT’de 3600-4500 gün prim hesabında flaş gelişme! İşte masadaki emeklilik formülü!


Geri Dön