12 / 05 / 2024

Emeklilere müjde! Rekor düzeyde ödeme yapılacak! Hesabınızı kontrol edin!

Emeklilere müjde! Rekor düzeyde ödeme yapılacak! Hesabınızı kontrol edin!

Milyonlarca emekliye sevindiren müjdeli haber geldi. Emeklilere nakit para verileceği ifade edilerek bu ay bitmeden başvuru yapması gerektiği bildirildi.



Bankalar özellikle emeklilere yönelik kampanya üzerine kampanya açıklamaya devam ederken 2022 yılında emekli maaş promosyonu kampanyaları emekliler tarafından büyük ilgi gördüğü hatırlanıyor. Bu durumda emekliler için sevindiren bazı kampanyalar da açıklanmaya devam ediyor. Yaşanan gelişmelerin ardından İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasının ayrıntıları nelerdir, emeklilere ne kadar ödeme yapılacak? sorusunun cevabı araştırılıyor.

Emeklilere müjde! Rekor düzeyde ödeme yapılacak! Hesabınızı kontrol edin!

EMEKLİLERE EK ÖDEME

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için müşterinin emekli aylığını İş Bankası’na taşıması gerektiği duyurusu yapıldı. Bununla birlikte maaşın 3 sene boyunca aynı bankadan alınması gerektiği de ifade edildi. Söz konusu maaş promosyonuna ilave olarak emeklilere 7.500 lira değerinde kredi kullandıkları zaman emekli vatandaşlar toplam 15 bin Türk Lirası almış olacak. Kredi kullanacak olan emekli vatandaşlar maaş aldıkları banka İş Bankası olması durumunda ise daha rahat kredi kullanabileceklerdir. 

Peki, İş Bankası’nın emekliler ile ilgili duyurduğu maaş promosyonu düzenlemesinde neler var? İşte konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön