15 / 05 / 2024

Milyonlara yüzde 40 zam şoku! O tarihte raflara yansıyacak!

Milyonlara yüzde 40 zam şoku! O tarihte raflara yansıyacak!

Gelen son dakika bilgisine göre, yağmur gibi yağan zamlara bir yenisi daha eklendi. Kadınların vazgeçilmezi olan kozmetik ürünlerine yüzde 40 oranında zam geliyor. İşte konu ile ilgili detaylar ve söz konusu zammın gelmesi beklenen tarih...



Yeniçağ'ın aktardığına göre, yaptığı açıklamada maliyetlerin şu an fiyatlara yansımadığına değinen Zafer Kutanoğlu, kozmetik sektörünün petrokimya ürünlerine bağımlı olduğunu ve bu ürünlerin artışının yani sıra enerji maliyetlerinin de yükseldiğini dile getirdi.

Zafer Kutanoğlu, bu maliyet kalemlerinin dışında asgari ücret zammının yanı sıra enflasyondaki artıştan dolayı Mayıs ayında da çalışanlarına yüzde 20 oranında zam yaptıklarını söyledi.

Milyonlara yüzde 40 zam şoku! O tarihte raflara yansıyacak!

Bütün bunların diğer maliyetlerle bir araya geldiğinde ürünlerde yüzde 30-40 bandında artışa neden olacağını söyleyen Zafer Kutanoğlu, söz konusu bu artışların raflara henüz yansımadığına değinerek, raflara ne kadar geç yansıtabilirlerse halk için o kadar iyi olduğunu düşündüklerini söyledi.

Söz konusu zamlarla ilgili tarih de veren Zafer Kutanoğlu, zamların Temmuz değil ama Ağustos ayında yansıyacağını düşündüğünü söyledi.

Carrefoursa’dan kozmetik ve bakım ürünlerine yüzde 50 indirim! Bu fırsat kaçmaz…

Büyük zammın ardından iPhone 12'ye Türk Telekom'dan 7 bin 532 TL indirim fırsatı! İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi!

Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Temmuz zammı gelecek mi? İşte flaş asgari ücret açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön