01 / 05 / 2024

Milyonlara yüzde 40 zam şoku! O tarihte raflara yansıyacak!

Milyonlara yüzde 40 zam şoku! O tarihte raflara yansıyacak!

Gelen son dakika bilgisine göre, yağmur gibi yağan zamlara bir yenisi daha eklendi. Kadınların vazgeçilmezi olan kozmetik ürünlerine yüzde 40 oranında zam geliyor. İşte konu ile ilgili detaylar ve söz konusu zammın gelmesi beklenen tarih...



Gelen son dakika bilgisine göre, yağmur gibi yağan zamlara bir yenisi daha eklendi. Kadınların vazgeçilmezi olan kozmetik ürünlerine yüzde 40 oranında zam geleceği belirtildi.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu, petrokimya ve enerji fiyatlarında yaşanan artışın kozmetik sektöründe ciddi maliyet kalemi olduğuna değinerek,  enflasyondan dolayı çalışanlara yüzde 20 ara zam yaptıklarını söyledi.

Milyonlara yüzde 40 zam şoku! O tarihte raflara yansıyacak!

Bu nedenle kozmetik ürünlerinde yeni zamların kapıda olduğunu söyleyen Zafer Kutanoğlu yüzde 40 oranında bir zam geleceğini dile getirdi. İşte Kutanoğlu'nun o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön