03 / 05 / 2024

Milyonlarca İstanbulkart’ı olanlar dikkat! Para iadesi alacaksınız

Milyonlarca İstanbulkart’ı olanlar dikkat! Para iadesi alacaksınız

İstanbulkartı 18 Temmuz itibarıyla kişiselleştirenlere 7, 67 TL iade yapılacak. İşte detaylar…



İŞTE İSTANBULKART KAMPANYASI KOŞULLARI

•Sadece  18 Temmuz tarihinin ardından satın alınan İstanbulkartlar, kampanyaya dahil edilecektir. 18 Temmuz tarihinden önce satın alınmış ya da işlem gören kartlar kampanyaya dahil sayılmayacak.

• 18 Temmuz tarihinin arından satın alınan İstanbulkartların’da kişiselleştirilmesi gerekmektedir.

• Kişiselleştirilme işleminin ardından sonraki ilk geçiş ücreti ödeme tutarından bağlı olmadan, tam tarife (7,67₺) şeklinde İstanbulkart’a talimat olarak yüklenecektir.

• Kampanyaya katılmak için kullanıcının SMS veya e-posta olmak üzere en az bir ticari elektronik iletişim onayının veya açık rıza tercihlerinin serbest olması gerekmektedir. Bunlar sağlanamadığı takdirde kullanıcı işlemleri izlenemeyeceğinden ödüllendirmeye onay verilmeyecektir.

• Ticari elektronik iletişim izinleri ve açık rıza onaylarının, kart kişiselleştirildikten sonraki ilk ödeme işleminden önce verilmesi gerekmektedir.

• Kampanyaya dijital kartları kapsamıyor.

• Bir kullanıcı birden çok kartı ile kampanyadan yararlanabilir. Ödüllendirme bilgisi olarak İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi veya SMS olarak yapılacaktır. Kullanıcının push bildirimleri kapalı, SMS ticari elektronik mesaj izinleri açıksa ödül bilgilendirmesi SMS’le yapılacaktır. Mobil bildirimlerin ve SMS izinlerinin kapalı olması dahilinde kullanıcılara ödül Türk Lirası yüklemesi yapılacak fakat ödül iletişimi yapılamayacaktır.

• Kullanıcı kişilerin kampanyalara katılım şartlarına ve bununla birlikte sonuçlarına dair iletileri alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyacına gerek olmamaktadır. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart Mobil’in ‘Profilim’ seçeneğindeki ‘İzinlerim’ bölümünden düzeltilebilir.

• Sistemsel gecikme sebepleriyle ödül Türk Lirası yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti dahilinde Türk Lirası ödül yüklemesini en kısa sürede yapılacaktır.

 Milyonlarca İstanbulkart’ı olanlar dikkat! Para iadesi alacaksınız

İŞKUR’dan iş arayanlara müjde! KPSS şartsız en az 8 bin 850 TL verilecek

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

Engelli ve evde hasta bakım maaşına temmuz ayında zam geldi! İşte 2022 yılı evde hasta bakım ve engelli maaşı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön