05 / 05 / 2024

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! İstanbul, Ankara, İzmir'den kaçış başladı! 

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! İstanbul, Ankara, İzmir'den kaçış başladı! 

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde yüksek oranlarda artan kira bedellerine yetişeyemen memurlar, taşra şehirlerine tayin talep ediyor.



İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyla ilgili açıklamasında fahiş kira yükselişlerine getirilen sınırla yeni sorun oluştuğuna dikkat çekerek "İstanbul'daki memur, kiradan dolayı memleketine tayin istiyor. Bu insanlar faturalara, mutfak masrafına nasıl yetişecek, çocuğunun eğitim masrafını nasıl karşılayacak" açıklamasında bulundu. 

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! İstanbul, Ankara, İzmir den kaçış başladı!  

CHP  Ankara  Milletvekili Nihat Yeşil de Ankara'ya atanan bir memurun aldığı maaş kadar da kira vermek zorunda olduğunun ve bunun için de tayinlerini taşraya almak istediklerinin altını çizdi. 

TBMM'de konut ve barınma sorunu konusuna ilişkin verilen Meclis araştırma önergesi ise AKP ve MHP oylarıyla onaylanmadı. 

Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! İstanbul, Ankara, İzmir den kaçış başladı!  

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, yüzde 25 kira artış kısıtlamasıyla sosyal huzur geldiğine dikkat çekti ve “Bu düzenleme özellikle dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın kira konusunda yaşadığı mağduriyeti gidermek, sosyal huzuru ve barışı sağlamak için yapıldı” diye konuştu. 

Asgari ücrette şok gelişme! Asgari ücret zammı o tarihte netleşecek! Ne kadar zam gelecek? Hemen konuşulan rakama bakın

Benzin, motorin ve LPG'de son durum! Yeni indirim var mı? Opet, PO, Total, Shell ve BP 24 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'den çılgın Cuma indirimi! Bu fırsat kaçmaz! Yumurta, pirinç, tereyağı, sebze! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi


Geri Dön