01 / 05 / 2024

Mimasel Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mimasel Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Diyalettin Öztürk tarafından kuruldu.



Mimasel Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Diyalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Mimasel Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar organize etmek ve konaklama, seyahat taşımacılık ve rehberlik hizmeti vermek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında eğlence ve turistik amaçlı tesisler kurmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. 3- Her türlü kafe ve çay bahçelerinin açılması işletilmesi kiralanması ve kiraya verilmesi. 4- Yurt içinde öğrenci ve personel taşımacılığına yönelik seyahat acentelikleri kurmak, kurulmuş acenteliklere ortak olmak, bu taşımacılık faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere her türlü motorlu kara taşıtları satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek. 5- Motorlu kara taşıtlarının satın alınması satılması kiralanması ve kiraya verilmesi amacı ile oto galerisi açmak işletmek veya işlettirmek. 6- Her türlü oto kiralama işleri yapmak. 7- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 8- Her türlü park ve bahçelerin peyzaj işlemlerini yapmak, bu peyzaj işlemlerini yürütmek için her türlü çiçek tohum ve fidan alım, satım, ithalat, ihracatını yapmak ve yetiştirmek. 9- Her türlü elektrik ve elektronik malzemeler almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 10- Her türlü kırtasiye malzemeleri almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 11- Her türlü plastik poşet, çanta, torba, çuval, vb. ambalaj malzemeler almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön