08 / 05 / 2024

Mimglobal İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mimglobal İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile M. İbrahim Muhib tarafından kuruldu.



Mimglobal İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile M. İbrahim Muhib tarafından kuruldu.

Mimglobal İnşaat Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır; a. Her türlü inşaat malzemeleri, seramik, çimento, boya ve dekorasyon ürünleri ile inşaatlarda ve yapılarda kullanılan elektrik malzemeleri ve elektronik sistemleri, yapılarda kullanılan mobilya ürünleri ve dekorasyon ürünlerinin alımı, satımı, uygulaması, toptan ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ikamet amaçlı ve işyeri binalarının inşaatlarını yapmak, tadilat ve dekorasyon işleri yapmak. c. Şirket ,her türlü tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin, iç ve dış giyim ürünlerinin imalatını, toptan ve perakende ticareti ile ithalat ve ihracatını yapabilir. d. Şirket her nevi kumaş ve iplik alım satımı, ithalat ve ihracatını yapabilir. e. Şirket her nevi deriden eşya, deri giyim ürünleri, ayakkabı, kemer ve çanta ile deri aksesuarlarının imalatını alım satımı ile toptan ve perakende ticaretini yapabilir. f. Şirket her türlü gıda maddelerinin ve gıda ham maddelerinin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapabilir. g. Dış ticareti yasak olmayan her türlü ürünün ithalat ve ihracat şeklinde dış ticaretini yapmak. Şirket yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için aracılık yapmamak kaydıyla aşağıdaki konularda işlemler yapabilir. - Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için demirbaşlarını teminat veya ipotek olarak verebilir, alabilir, teminat mektubu verebilir, bunlar için her türlü banka kredileri kullanabilir. Şirket faaliyet süresi içerisinde üçüncü şahıslarla, şirketlerle, kamuya ait veya özel kuruluşlarla ticari sözleşmeler yapabilir, ortaklıklar kurabilir, ortak olabilir. - Şirket serbest bölgelerde faaliyette bulunabilir, transit ticaret yapabilir. - Şirket amaç ve konusuna uygun, marka ve patent tescili yaptırabilir. Lisans, ruhsatname ve imtiyazlar alabilir, elde edebilir ve verebilir. - Şirket amaç ve konusuna dahil işlerde kendisi adına veya aynı konularda faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilerle ortak olarak yurt içinde ve yurt dışında bilumum resmi veya özel ihalelere iştirak edebilir. - Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek amacıyla yurt içinden ve yurt dışından finans ve kaynaklar bulabilir, krediler sağlayabilir, yurt içinde ve yurt dışında yatırımlar yapabilir. - Şirket amacının gerçekleştirilebilmesi için, şirket amaç ve konusuna uygun olmak üzere yukarıda gösterilen konuların haricinde ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde genel kurulun onayına sunulacak ve bu yönde karar alındıktan sonra şirket bu işleri yapabilecektir. Ana sözleşme değişikliği niteliğinde olan bu karar Ticaret Siciline tescil ettirmek şartıyla uygulanır.


Geri Dön