28 / 04 / 2024

Mina Towers'ın reklam yüzü Yolanthe Cabau'yu Sneijder yalnız bırakmadı!

Mina Towers'ın reklam yüzü Yolanthe Cabau'yu Sneijder yalnız bırakmadı!

Wesley Sneijder, model eşi Yolanthe Cabau’yu reklam yüzü olduğu Mina Towers’ın gecesinde yalnız bırakmadı. Sahneye çıkıp projeyi anlatan Cabau’yu futbolcu eşi uzaktan hayran bakışlarla izledi.



Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, model eşi Yolanthe Cabau’yu reklam yüzü olduğu Mina Towers’ın gecesinde yalnız bırakmadı. Sahneye çıkıp projeyi anlatan Cabau’yu futbolcu eşi uzaktan hayran bakışlarla izledi.


Geçtiğimiz yıl Sneijder'den bir erkek çocuk sahibi olan Yolanthe Cabau, oğluyla birlikte tatilin tadını çıkarıyor. Güzel modelin son paylaşımını 30 bin kişi beğendi.


Bu yılın ekim ayında bir yaşına basacak olan oğlu Çes Çava ile tatilde olan Yolanthe Cabau, bu keyifli anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor.


Mina Towers Fikirtepe 15 Ekim'de satışta!



Vatan


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


Yolanthe Cabau'nun reklam yüzü olduğu bir inşaat firmasının tanıtımı için önceki gün Çırağan Sarayı'nda davet düzenledi. Geceye eşi Wesley Sneijder ile katılan güzel yengenin, doğum kilolarından kurtulduğu gözlendi. Bu arada Yolanthe Cabau, gecede bol bol Türkçe konuştu. 



Takvim


Geri Dön