27 / 04 / 2024

Mirage Residence Bağcılar satılık!

Mirage Residence Bağcılar satılık!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

17 kat şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Residence Bağcılar satılık daire tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.



Lokasyon bilgisi kapsamında proje metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. Projede lansmana özel yğzde 7 indirim sağlanıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinatta, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksit ile ödeme yapılıyor. Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 60 mağaza yer alıyor. Proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor.


Mirage Residence Bağcılar satılık daireler Kasım 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 342 adet daire yer alıyor. 


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön