30 / 04 / 2024

Mirko Yapı, yatırımda rotayı Balıkesir ve Yalova'ya çevirdi!

Mirko Yapı, yatırımda rotayı Balıkesir ve Yalova'ya çevirdi!

İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe, yılların birikimi ve tecrübesiyle yatırımlarına devam eden Mirko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, fizibilitesini gerçekleştirdikleri bölgelerde projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi.



İNŞAAT ve Gayrimenkul sektöründe, yılların birikimi ve tecrübesiyle yatırımlarına devam eden Mirko Yapı Turizm San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, titizlikle seçtikleri, ekonomik dinamizmini ve potansiyeline inandıkları, fizibilitesini gerçekleştirdikleri bölgelerde projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi. 


Selçuk Demir, Anadolu coğrafyasında lojistik fırsatları, ulaşım imkanları ve stratejik yönleriyle gelecek ve ışık gördükleri bölgeleri uzman ekipleriyle değerlendirdiklerini, nitelikli yatırımlar planlayarak, Mirko Yapı'nm sektöre kazandırdığı ivmeyi bu bölgelerin potansiyelleriyle buluşturduklarını vurguladı. Sektörde nitelikli, kaliteli projelerin devam ettiğini, Türkiye'nin toplam GSMH'sı içinde yüzde 40 gibi çok önemli bir paya sahip inşaatın, hiçbir zaman değerinden bir şey kaybetmeyeceğini ve yatırımcısına hep kazandıracağına dikkat çeken Demir, "Mirko Yapı olarak, gerek Avrupalı gerekse Ortadoğulu yatırımcılarımızı titizlikle partner seçerek, çok ciddi projelerin üretimine çabalıyoruz. Bu bağlamda Balıkesir'de Mısırlı ortaklarımızla önemli bir projeye imza atacak olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 


Bunun yanında Yalova'da fizibilitesi biten ve inşaat yapım aşamasına gelen projemiz ile de sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da gurur duyacağı muhteşem bir çalışmaya imza atacağız" diye konuştu. Türkiye'nin jeo politik konumu, Ortadoğu'nun lojistik üssü kimliği ve güçlü ekonomik yapısıyla yatırımcıların gözdesi olmaya devam ettiğini, yaşanan küçük çaplı sıkıntıların yatırımların aksamasına fırsat vermeyeceğine inandığını belirten Demir, "Çizilen senaryolara rağmen, olumsuzlukları teker teker aşarak bizler ülkemiz adına katma değer üretmeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki, bu ülke insanının çalışma azmiyle ve enerjisiyle, ülkemizin potansiyeline güvenen yatırımcılarımızın ticari gücünü birleştirecek, çok daha nitelikli, çok daha kaliteli işleri ortaya koyacağız. Mirko Yapı, inşaat sektöründe güven unsuruyla birleştirdiği marka kimliğini, daha da yukarılara taşıyacak potansiyelde projeleri hayata geçirerek, Türkiye'mizin gururu olmayı hak etmeye çabalayacaktır" açıklamasını yaptı. 


Milat


Geri Dön