21 / 05 / 2024

Mirko Yapı rotasını balıkesire çevirdi

Mirko Yapı rotasını balıkesire çevirdi

İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe, yılların birikimi ve tecrübesiyle yatırımlarına devam eden Mirko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, fizibilitesini gerçekleştirdikleri bölgelerde projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Ant Yapı rotasını Rusya'ya çevirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Ant Yapı, yönünü Rusya'ya çevirdi. Ant Yapı, Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo'yu tamamladı. Proje ihale için gün sayıyor.

Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi!

Rusya’da büyüyüp Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden birine dönüşen Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi...

Mirko Yapı, yatırımda rotayı Balıkesir ve Yalova'ya çevirdi!

İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe, yılların birikimi ve tecrübesiyle yatırımlarına devam eden Mirko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, fizibilitesini gerçekleştirdikleri bölgelerde projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Kentsel dönüşümde toplu yapıların durumu!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlarda yer alan riskli yapılar tespit edilerek yıkılıp, yeniden inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde toplu yapıların durumu nedir? Site bloklarından biri yıkılırsa ne olur?

Pendik genelindeki kaçak yapıların yıkım işi ihalesi 9 Ekim'de!

Pendik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Pendik genelinde kaçak yapıların yıkım işini 9 Ekim 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Yıkım işi 350 günde tamamlanacak.

Rönesans Holding , Avrupa'da yapılacak nükleer santrallerle ilgileniyor!

İstanbul'da TED Rönesans Koleji'nin açılış töreni sonrasında gazeteciler ile bir sohbet toplantısı yapan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Avrupa'da yeni yapılacak nükleer santrallerin inşaatı ile ilgilendiklerini açıkladı

Reysaş GYO Menderes'teki inşaatın yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydnlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Menderes'teki inşaatın yapı ruhsatını aldı.

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi!

İzmir turizmde rotasını Latin ülkelerine çevirdi. İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, "İzmir yapılacak altyapı ve büyüme çalışmalarıyla hedef ülkelerin cazibe merkezi olacaktır" dedi

Vatandaşlar Konak'taki köprülerin yeniden yapılmasını istiyor!

İzmir Konak 19 Mayıs Mahallesi 'nde oturan vatandaşlar, geçen kış yağan şiddetli yağmurlarda meydana gelen su baskınlarında derenin taşması sonucu yıkılan köprülerinin yeniden yapılmasını istedi.

Pekcan Havuz Mimoza Kent Sitesi'nde dört havuzun yapımını bitirdi!

Pekcan Havuz, İzmir'de örnek gösterilen projelere imza atan Eroğlu İnşaat'ın Hıfzıssıhha'da tamamladığı Mimoza Kent Sitesi'nde, ikisi yüzme, ikisi süs olmak üzere toplam dört havuzun yapımını bitirdi.

Nevzat Ersan: Türkiye'deki yapıların yüzde 60'ı kaçak!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Başkanı Nevzat Ersan, Türkiye genelinde toplam 20 milyon yapı stoğu bulunduğunu ve bunun yüzde 60'ını kaçak yapıların oluşturduğunu söyledi

Tarımsal amaçlı yapıların ruhsatlandırılması!

Tarımsal amaçlı yapıların ruhsatlandırılması ile ilgili esaslar, 17 Ağustos 2011 tarihinde 28028 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamede yer alıyor. İşte tarımsal amaçlı yapıların ruhsatlandırılması...

Bakanlık, Riskli Yapıların Tespit Edilmesine İlişkin Esaslar konulu eğitim ve sınav düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, riskli yapıların tespit edilmesine ilişkin esaslara yönelik eğitim ve sınav için duyuru yaptı. Bakanlık 13 Eylül 2014'te eğitim, 14 Eylül 2014'te sınav yapacak.

Mirko Yapı rotasını balıkesire çevirdi Haberi

Mirko Yapı rotasını balıkesire çevirdi

İNŞAAT ve Gayrimenkul sektöründe, yılların birikimi ve tecrübesiyle yatırımlarına devam eden Mirko Yapı Turizm San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, titizlikle seçtikleri, ekonomik dinamizmini ve potansiyeline inandıkları, fizibilitesini gerçekleştirdikleri bölgelerde projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi. 


Selçuk Demir, Anadolu coğrafyasında lojistik fırsatları, ulaşım imkanları ve stratejik yönleriyle gelecek ve ışık gördükleri bölgeleri uzman ekipleriyle değerlendirdiklerini, nitelikli yatırımlar planlayarak, Mirko Yapı'nm sektöre kazandırdığı ivmeyi bu bölgelerin potansiyelleriyle buluşturduklarını vurguladı. Sektörde nitelikli, kaliteli projelerin devam ettiğini, Türkiye'nin toplam GSMH'sı içinde yüzde 40 gibi çok önemli bir paya sahip inşaatın, hiçbir zaman değerinden bir şey kaybetmeyeceğini ve yatırımcısına hep kazandıracağına dikkat çeken Demir, "Mirko Yapı olarak, gerek Avrupalı gerekse Ortadoğulu yatırımcılarımızı titizlikle partner seçerek, çok ciddi projelerin üretimine çabalıyoruz. Bu bağlamda...