30 / 04 / 2024

Mısırlı Triko, 2012'de 15 mağaza açmayı hedefliyor!

Mısırlı Triko, 2012'de 15 mağaza açmayı hedefliyor!

ABD ekonomisine yön veren perakende zinciri Wal- Mart'ın konfeksiyon tedarik zinciri yönetiminde global danışmanı Türkmen Grup, bünyesine kattığı Mısırlı Triko'yu yeniden büyütmeye soyundu



Wal-Mart'ın global danışmanı Türkmen Grup, bünyesine kattığı Mısırlı Triko'yu büyütüp yeniden parlatmaya hazırlanıyor. Anne ve babaların markası algısının dışına çıkıp gençlerin de giyebileceği triko üretmek istediklerini belirten şirketin Genel Müdürü Cengiz Enginler, "Bir yandan gençleri hedeflerken bir yandan da ilerleyen yaşından dolayı mağazaya gelemeyen müşterilerin evine servise başlıyoruz. Kataloglardan seçtikleri ürünleri evlerine ulaştırıyoruz" dedi. Gençlerin mağazaya girip sadece anneleri için ürün aldığını belirten Enginler, "Bu alışkanlığı kesinlikle değiştireceğiz" dedi.

İND İRİM ÖNCESİ MAĞAZA KAPATIY OR
2012'de mevcut 15 mağaza açacaklarını dile getiren Enginler, AVM'ler yerine cadde mağazalarıyla büyümek istediklerini söyledi. Yılda 2 kez indirime girdiklerini ve mağazaya gelen müşterileri indirimden bir gün önce haberdar ettiklerini dile getiren Enginler, "Ben müşterimi kandıramam. Cadde mağazalarımızı indirimden bir gün önce kapatıyoruz. AVM'lerdeki mağazalarımızda ise bir gün önce gelip bir şey almak isteyene ertesi gün indirime gireceğimizi söylüyoruz. Bu bir güven işi" diyor.
Sabah


Geri Dön