27 / 04 / 2024

Mistral GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor! 

Mistral GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2020 faaliyet yılı için Bağımsız Denetim Şirketi olarak Sun Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'ni genel kurulun onayına sunacak...



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Mistral GYO A.Ş.2019 Yılı Olağan Genel Kurulu bilgilendirmesi hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO tarafından 2020 faaliyet yılı için Bağımsız Denetim Şirketi olarak Sun Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesi için genel kurulun onayına sunulmasına karar verildi. 

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu üyeleri, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri X N 22 sayılı Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliği'nin II.Kısım VI.Bölüm Md.25 uyarınca; şirket Yönetim Kurulu Denetim Komitesi tarafından tavsiye edilen, Sun Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin 2020 faaliyet yılı için Bağımsız Denetim Şirketi olarak ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 399.maddesi gereği Şirket denetçisi olarak görev yapması hususunu Genel Kurul'un onayına sunmak üzere  karar vermiştir.


Geri Dön