02 / 05 / 2024

Mistral GYO'ya haciz mi geldi?

Mistral GYO'ya haciz mi geldi?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Belkahve Vergi Dairesi tarafından yapılan E-haciz işlemi hakkında açıklama yaptı. 



Mistral GYO, T.C.  İzmir  Valiliği ile yaşadığı uyuşmazlığa ilişkin olarak şirket avukatları tarafından Danıştay 14. Dairesi nezdinde karar düzeltme başvurusunda bulundu. Bahse konu yargı süreci devam ederken ve yargı makamları tarafından verilmiş kesin bir karar olmamasına rağmen Davalı T.C. İzmir Valiliği ile Mistral GYO arasında vuku bulan uyuşmazlığa ilişkin Davalı İdare tarafından şirket hakkında tahsilata yönelik yasal işlemlere başlandı. Mistral GYO avukatları yasal süresi içerisinde Davalı İdare tarafından başlatılan tahsilata yönelik işlemlere karşı gerekli aksiyonları alacak. 

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
31.01.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yatırımcılarımızı detaylı bir şekilde bilgilendirdiğimiz, 08.06.2018 tarihinde de güncel durumu hakkında açıklamada bulunduğumuz T.C. İzmir Valiliği ile yaşadığımız uyuşmazlığa ilişkin olarak Şirketimiz avukatları tarafından Danıştay 14. Dairesi nezdinde karar düzeltme başvurusunda bulunulmuştur.  Bahse konu yargı süreci devam ederken ve  yargı makamları tarafından verilmiş kesin bir karar olmamasına rağmen Davalı T.C. İzmir Valiliği ile Şirketimiz arasında vuku bulan uyuşmazlığa ilişkin Davalı İdare tarafından Şirketimiz hakkında tahsilata yönelik yasal işlemlere başlanmıştır. Şirketimiz avukatları yasal süresi içerisinde Davalı İdare tarafından başlatılan tahsilata yönelik işlemlere karşı gerekli aksiyonları alacaktır. Konuya ilişkin olarak yaşanan gelişmeler ivedi bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır.


Geri Dön