02 / 05 / 2024

Mitaş Gayrimenkul SeaOne isimli yeni bir projeyle geliyor!

Mitaş Gayrimenkul SeaOne isimli yeni bir projeyle geliyor!

Zekeriyaköy'ün klasik kırma çatılı projelerinden 41 ünitelik ParkONE'ın ardından Kilyos'ta SeaOne isimli yeni bir proje daha geliyor. SeaOne projesi de Kilyos'ta denize yakın konumuyla pek yakında görücüye çıkacak.



Zekeriyaköy, Uskumruköy bölgelerinde ev sahibi olmak hiç şüphesiz kent merkezinden uzaklaşıp yeşille kucaklaşmak, çimene basmak, bahçe keyfi yapmak, temiz havanın nimetlerinden yararlanmak için fırsat. Bölgeyi tercih edenler arasında yeni evli ve çocuk sahibi olmak isteyen veya genç yaşta çocuk sahibi olmuş alıcı kitlesi geçmişe oranla daha fazla. Teras dublekslerde Karadeniz'e kadar uzanan ParkONE projesi, çevre parsellerle ilişkisi nedeniyle manzarası kapanmayacak bir konumda. Aynı konsept içinde SeaOne projesi de Kilyos'ta denize yakın konumuyla pek yakında görücüye çıkacak. 


VİLLALARIN ORTAK DUVARI BULUNMUYOR


ParkONE, Sarıyer Uskumruköy mevkiinde, 3. köprü güzergâhı üzerinde yer alıyor. Zekeriyaköy üzerinden Hacıosman Metro durağı ve Maslak-Zincirlikuyu hattına ulaşım imkânı bulunan proje arazi eğimine göre dört sıra yerleştirilmiş villa dizininden oluşuyor. Tek noktadan araziye girilen projede, villa dizinleri arası tek yönlü trafik yolları ile ayrılıyor. 2'li ve 3'lü birimlerin bir araya gelmesi ile bitişik bloklar şeklinde tasarlanan villaları merpen kovaları ayırıyor. 

Dolayısıyla ortak duvarı olmayan villalar merpen boşluğu ile de birbirinden koparılmış ve ses yalıtımının yanı sıra bireysel mahremiyet sağlanmış oluyor.


ORGANİK ÇİZGİLER KLASİK ALGIYI KIRIYOR


Organik çizgileri dikkat çeken projenin altındaki imza Mimar Kaan Çetinkaya'nın.Şantiye aşamasında her bir blok için terzi hassasiyetinde işçilik uygulanması ise şüphesiz şantiye mimarının başarısı. Keza tek bir villa için beş farklı cephe dili gerektiren projenin uygulaması oldukça detaylı.Dış duvarlar ve pencereler üzerine giydirilen organik kabuk, eğimli çatı tonozu, merpen kovalarında silikon cephe, bahçe katlarında mahremiyet için kat boyu yükselen eğimli duvarlar, eğimli balkon parapetleri, taş kaplamalar, betonarme güneş kırıcılarla projenin uygulaması oldukça zahmetli.


MUTFAK TERCİH EDİLİYOR


Mutfaklar tüm tiplerde açık mutfak olarak bırakılıp salonla irtibatlı şekilde geniş hacimler sunulmuş. Ancak dekorasyon unsurları ile kapamak da olanaklı.Buzdolabı ve çamaşır makinesi dışındaki ankastreler, tüm odalarda split klima altyapısı, ahşap geniş parkeler, süpürgelik ile aynı dönen kapı söveleri, 120-433 metrekare arasında değişen bahçeler satışa dahil unsurlardan bazıları. Sosyal alan kullanımı, site yolları ve aydınlatma, temizlik güvenlik içeren aidatlar için 300 ila 500 lira arası öngörülmekte.


DAİRE FİYATLARI


3+1 Bahçe Dubleks 204 metrekare ile 212 metrekare arasındaki daireler 575 bin dolardan,

3+1 Çatı Dubleks 216 metrekare ile 228 metrekare arasındaki daireler 520 bin dolar ile 554 bin dolardan,

5+1 Bahçe Kat 315 metrekare daireler 804 bin dolar ile 834 bin dolardan,

Tripleks Villalar 280 metrekare ile 294 metrekare arasındaki daireler 798 bin dolar ile 984 bin dolardan başlıyor.


Telefon: 0212 262 00 00

Web Adresi: www.parkone.com.tr


Habertürk


Geri Dön