03 / 05 / 2024

Mitsubishi Electric klimalar, KlimaPlus'ta kış kampanyasıyla!

Mitsubishi Electric klimalar, KlimaPlus'ta kış kampanyasıyla!

KlimaPlus, soğuk kış aylarını hem ekonomik hem de sıcacık geçirmeniz için 16 Aralık 2011 tarihine kadar Mitsubishi Electric klimalarda çok cazip fiyat ve cazip ödeme koşulları sunuyor



İklimlendirme sektörünün önde gelen oyuncusu ve Mitsubishi Electric Klima Sistemlerinin Türkiyedeki tek yetkili distribütörü olan KlimaPlus, kış aylarında ekonomik ve etkili ısınma alternatifi arayanlara cazip fırsatlar sunuyor. KlimaPlusın 12 ay boyunca konfordan ödün vermeden, ekonomik ve etkili bir şekilde ısınmak ve serinlemek isteyeler için yeni Kış Kampanyası ile Mitsubishi Electric Klimalara sahip olmanın tam zamanı.

Evinizin Konforu KlimaPlustan!

KlimaPlus, hayatı kolaylaştıran fonksiyonları ile kullanıcılarına önemli rahatlıklar sunan Mitsubishi Electric Klimalarının birçok modelinde, cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunan Kış Kampanyası yapıyor. Kampanya 16 Aralık 2011 tarihine kadar devam edecektir.

Ayrıca, Ev Tipi ve Ticari Tip Klimalarda fiyat avantajı sağlayan KlimaPlus, World Carda özel peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay taksit erteleme avantajı sağlanıyor.

Kampanya fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiyi KlimaPlus yetkili bayilerinden, klimaplus.com.trden ve 444 7 500 KlimaPlus çağrı merkezinden alabilirsiniz.

Enerjiyi verimli kullanan en gelişmiş teknolojiler Mitsubishi Electricde

Teknoloji, dizayn ve üretimde 90 yıllık mükemmelliği gösteren Mitsubishi Electric Kalitesi (MEQ) ile üretilen tüm Mitsubishi Electric ürünlerinde, enerjiyi verimli kullanan teknolojiler kullanılmaktadır. Mitsubishi Electric ve Türkiyedeki tek yetkili distribütörü olan KlimaPlus, doğaya saygılı tutumu ve uzmanlığıyla, tam hizmet anlayışını, cihazların geliştirilme aşamasından, satış sonrası hizmetler aşamasına kadar sergilemektedir.

A enerji sınıfından bile daha az elektrik tüketen Mitsubishi Electric Klimalarının güçlü ısıtma fonksiyonu ile evinizin ideal konforu kış aylarında da devam edecek...


Geri Dön