27 / 04 / 2024

MNG Holding MNG Residence daire fiyatları!

MNG Holding MNG Residence daire fiyatları!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Residence

MNG Holding MNG Residence daire fiyatları metrekare olarak 2 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve AVM alanlarının yer alacağı MNG Residence Erzurum projesinin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor...




Erzurum'da hayata geçirilecek olan  MNG Residence  projesi  MNG Holding  tarafından inşa ediliyor. MNG Holding MNG Residence projesi 630 adet konuttan meydana geliyor.


MNG Holding MNG Residence daire fiyatları bilgisinden önce MNG Holding MNG Residence Erzurum projesinin diğer ayrıntılarına yer verelim.


MNG Holding MNG Residence projesi konut ve AVM alanlarından oluşuyor. MNG Holding MNG Residence satışları önümüzdeki Ramazan Bayramı'ndan sonra resmi olarak başlıyor.


MNG Holding MNG Residence teslimleri 2016 yılında yapılması planlanıyor. MNG Holding MNG Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor.



MNG Holding MNG Residence daire fiyatları!


MNG Holding MNG Residence satış ofisi ile görüşmek için 0212 548 48 38 telefon numarasını arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. MNG Holding MNG Residence daire fiyatları metrekare bazında 2 bin TL olarak belirlendi.


68 bin metrekare arsa alanında yükselen MNG Holding MNG Residence projesinde fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


MNG Holding MNG Residence iletişim

Telefon: 0212 548 48 38

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön