01 / 05 / 2024

Modakent Çekmeköy'de 114 bin TL'ye! Yüzde 5 indirim!

Modakent Çekmeköy'de 114 bin TL'ye! Yüzde 5 indirim!

Kentsel dönüşümde tamamen yeni bir moda yaratma düşüncesiyle yola çıkan Modakent Çekmeköy projesi tek metrekare fiyatı ile emlak sektörüne şeffaflık getiriyor...



Kentsel dönüşümde tamamen yeni bir moda yaratma düşüncesiyle yola çıkan Modakent Çekmeköy projesi tek metrekare fiyatı ile emlak sektörüne şeffaflık getiriyor. 'Vaat net!' sloganıyla satışlarına başlanılan Modakent Çekmeköy projesinde önümüzdeki Ağustos ayında konut teslimleri gerçekleşecek
 
Projenin adı: Modakent Çekmeköy.
Projenin lokasyonu: Çekmeköy - Taşdelen.
Yapan şirket: Modakent İnşaat A.Ş.
Satış pazarlama: Hilmi Işıkören Danışmanlık Şirketi.
İnşaata başlama tarihi: Ağustos 2010.
 
İnşaatı bitirme tarihi: Ağustos 2011.
Toplam arsa alanı: 12 bin metrekare.
Toplam inşaat alanı: 35 bin metrekare.
Ticari alanlar: 1 adet dükkan.
Sosyal donatılar: Yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzu, kamelyalar, yürüme yolları, oyun parkı, açık ve kapalı otopark alanı, sosyal tesis.
Satılabilir alan: 27 bin metrekare.
Konut sayısı: 228
En düşük ve en yüksek konut alanı: 72 metrekare-227 metrekare.
Projenin metrekare ortalama metrekare fiyatı: Projede diğer konut projelerinden farklı olarak tek metrekare fiyat politikası uygulandı. Şerefiye farkı neredeyse tamamen ortadan kaldırılan Modakent Çekmeköy projesinde tüm daire tiplerinin metrekare satış fiyatı 1.590 TL olarak belirlendi.
Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 114.000 TL-384.000 TL.
Ödeme koşulları: Nakit ödemelerde yüzde 5 indirim, vadeli ödemede ise yüzde 5 peşinat, yüzde 75lik kısmı için banka kredisi kalan miktar ise 4 ayda ödeniyor. Anlaşmalı bankalarla çok özel kredi oranları ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.
Projedeki binaların kat yükseklikleri: 10 kat.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 900 kişi.

Projenin ayırt edici özelliği: Modakent projelerinde dairelerin brüt alanı sığınak, sosyal tesis, havuz, peyzaj ve otopark payları dahil edilmeden hesaplandırılarak fiyatlandırıldı.Modakent projelerinin en ayırt edici özelliği ise; ister dubleks ister ara kat her dairenin metrekare birim fiyatının tek fiyatta sabitlenmiş olması.
Projede anneler için neler var: Projede anneler için sosyal alanlar ve yüzme havuzu düşünüldü. Ayrıca site içinde 7/24 güvenlik olması çocuklu aileler ve anneler için avantaj sağlıyor.
Projede babalar için neler var: Babaların günün stresinden kurulmaları için sosyal tesiste arkadaşları ile vakit geçirme imkanı sunuluyor.
Projede çocuklar için neler var: Çocuk havuzu ve 200 metrekare büyüklüğünde kauçuk zeminli bir oyun alanı yer alıyor.
Projeye en yakın anaokulu veya kreş:Çamlık Anaokulu 3  kilometre, Çekmeköy Anaokulu 5 kilometre mesafede bulunuyor.
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: 1 kilometre mesafede Taşdelen Koleji bulunuyor.
Projeye en yakın devlet okulu: Hüseyin Avni Sipahi İlköğretim Okulu 200 metre, 125. Yıl İlköğretim Okulu 500 metre uzaklıkta bulunuyor.
Projeye en yakın kolej: Taşdelen Koleji 1 kilometre mesafede.
Projeye en yakın devlet liseleri: Mehmetçik Lisesi ve İMKB Ticaret Meslek Lisesi 1 kilometre, Hüseyin Avni Sipahi Ticaret Meslek Lisesi 5 kilometre mesafede bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Sultan Çiftliği Sağlık Ocağı 250 metre, Sarıgazi Bölge Hastanesi ve Muhittin Fatma Tatar Devlet Hastanesi 1,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: BP Benzin İstasyonu 200 metre uzaklıkta bulunuyor.
En yakın alışveriş merkezleri: Meydan AVM, İKEA ve Ümraniye Carrefour.
Havaalanlarına uzaklığı: Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 55 kilometre mesafede yer alıyor.
Anayollara olan uzaklığı: TEM'e 9 kilometre, E-5 16 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
 
0216 484 0 484 
http://www.modakent.com/


Geri Dön