27 / 04 / 2024

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu



Kurtköy'deki ilk mağaza açılışında uyguladığı şok fiyatlarla izdihama yol açan MOL Mağazacılık, krizde yeni kampanyalarla müşterilerini şaşırtmaya devam etmeyi hedefliyor. MOL Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, yeni kampanyalarında Türk mobilya üreticileri ile Türk hazır giyim üreticilerini bir araya getirdikleri belirtti.

KAMPANYA STOKLARLA SINIRLI

Özdemir, "MOL Ev'den mobilya alanlara biz hazır giyim ve tekstil ürünlerini ücretsiz veriyoruz. Yani bir yerde evinizi değiştirirken üzerinizdekileri de değiştiriyorsunuz. Böyle bir hizmet veriyoruz ve yaklaşık mobilyanın değerinin yüzde 20'sine tekabül ediyor. Ama ürünlerin bizzat piyasa değerine baktığımız zaman hemen hemen yüzde 50'sine yakın bir değer tutuyor" dedi. 3 Haziran'dan itibaren 'MOL Ev'e gelen tüm müşterilerin mobilya satın alırken, aynı anda hazır giyimini de ücretsiz olarak alacağını dile getiren Özdemir, "MOL kampanyalarına hızlı bir şekilde devam edecek. Kaçırmasınlar, çünkü stoklarla sınırlı" dedi.

Ev tekstili de dahil

Özdemir'in verdiği bilgilere göre, kampanya sadece hazır giyimi değil ev tekstilini de kapsıyor. Örneğin, 1.590 liralık bir yatak odası takım alan bir müşteri, erkek ve bayan tüm hazır giyim eşyaları, ayakkabı, iç çamaşırı ve aksesuarların yanı sıra masa örtüsü ve nevresim takımı gibi ev tekstili ürünlerini de ücretsiz olarak alabiliyor.
Yenişafak


Geri Dön