03 / 05 / 2024

MOL'da yüzde 95 indirim izdiham yarattı!

MOL'da yüzde 95 indirim izdiham yarattı!

MOL Mağazaları yeni mağazasının açılışı, `yüzde 95 indirim' nedeniyle izdiham yarattı



İstanbul Esenler   Espri alışveriş merkezinde "ikinci ürünü al yüzde 95 indirim kazan'' sloganıyla açılışı yapılan AVM'ye 40 bin kişi hücum etti. Açılış öncesi AVM dışında ve içinde kuyruk oluşturan vatandaşlar, açılışta büyük izdiham yarattı. bu nedenle 17.30'da yapılacağı duyurulan açılış daha önceye çekildi ve mağaza saat 24.00'e kadar açık kaldı. Türkiye'deki 11'inci mağazasını açan ve 4 ayda 30 bin metrekarelik bir satış alanına ulaşan MOL'de sadece Türkiye'de üretilen ürünler satılıyor. Yaptıkları açılışlar ve kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden MOL İcra  Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, şunları söyledi: "Türk üreticilerinin ürettiği kaliteli Türk ürünlerini halkımız benimsemiş ve takdir etmiştir. MOL olarak İtalyan modasını Alman teknojojisi ve Türkiye'nin hammadde ve işçilik gücü ile birleştirdik."

Ev hanımlarına kazanç fırsatı 
MOL Esenler Espri AVM'nin açılışında ilk kez el işi ürününün sergilendiğini belirten Özdemir, kısa süre içerisinde bu ürünlerin tükendiğini anlattı. Yaklaşık 200 ev hanımının ürünlerini sergilediklerini belirten Özdemir, bu ev hanımlarının sadece açılış günü kişi başı ortalama 500 lira kazandıklarını söyledi. Bu konsepti diğer mağazalara da yaygınlaştıracaklarını ancak ellerinde yeterli el işi ürün bulunmadığını belirten Özdemir, "Ev hanımlarına sesleniyorum. El işi ürünlerini bize ulaştırsınlar, biz mağazalarımızda bunları satacağız. Ayrıca yurtdışında yaptığımız anlaşmalarda bu el işi ürünlerin satışı da yer alacak" dedi.

İsteyen ev hanımları, mağazalara ürün göndermek ve bilgi almak için www.molstore.com adresine başvurabiliyor.
Akşam

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

7 saatte 43 bin kişi Espri AVM'ye akın etti

MOL Mağazaları İstanbul Esenler Espri alışveriş merkezinde "ikinci ürünü al yüzde 95 indirim kazan'' sloganıyla Türkiye'deki 11'nci mağazasını açtı. Bu mağazada ilk kez el işi ürünlerin sergilendiğini belirten MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "Türkiye'nin el emeği konsepti adı altında 2 bin 327 ev kadınımızın ürünleri tüm MOL'lerde satışa sunulacak'' dedi. Özdemir, Esenler Espri Alışveriş Merkezi'ne açılışın olduğu 17.00'den 24.00'e kadar 42 bin 876 kişinin giriş yaptığını belirtti.
Sabah


Geri Dön