28 / 04 / 2024

Moldova'da Türk Elçiliği inşaatı sürüyor!

Moldova'da Türk Elçiliği inşaatı sürüyor!

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Moldova'da Türk büyükelçiliği inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat şirketi yetkilileriyle de sohbet eden Cemil Çiçek, Türk Elçiliği'nin 29 Ekim'e kadar tamamlanmasını istedi.



Moldova Büyükelçilik binası 29 Ekim'de açılacak. KİŞİNEV ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Türk büyükelçiliği inşaatında incelemelerde bulundu. 


Türkiye'nin Kişinev Büyükelçisi Selim Kartal, Çiçek onuruna öğle yemeği verdi. Çiçek'in konakladığı oteldeki yemeğe Çiçek'in eşi Gülten Çiçek'in yanı sıra heyette bulunan Türkiye-Moldova Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Muğla Milletvekili Yücel Özden, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Parti  Ankara  Milletvekili Seyit Sertçelik, CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş ve MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da katıldı. Çiçek, yemeğin ardından Türk Büyükelçiliği inşaatına geçerek incelemelerde bulundu. Büyükelçi Kartal, inşaat projesi ve rezidans hakkında Çiçek'e bilgi verdi. İnşaat şirketi yetkilileriyle de sohbet eden Çiçek, binanın gelecek yıl bitirilmesinin planlandığının belirtilmesi üzerine, bu yıl 29 Ekim'e kadar tamamlanması için çalışılmasını istedi. 



Yeni Akit 


Geri Dön