02 / 05 / 2024

Mom Yapı, Nev İstanbul'u anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Mom Yapı, Nev İstanbul'u anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Mom Yapı, Nev İstanbul projesini düzenlediği lansman toplantısı ile görücüye çıkardı. Nev İstanbul lansmanını www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi, kaydetti ve yayınladı... İşte Nev İstanbul lansmanında yaşananlar



Nev İstanbul lansmanını izlemek için tıklayın!

MOM Yapı, Nev İstanbulla Çekmeköyden çıkış yapıyor!

Sigortacılık sektöründen 2008 yılında çıktıktan sonra gayrimenkulde karan kılan Avrupa Holding, konut projesi geliştirmek üzere kurduğu MOM Yapı çatısı altındaki ilk projesinin satışına 15 Ekim 2011 tarihinde başlıyor. Yüzde 65i tamamlanan projede konut teslimleri  Haziran 2012de başlarken, konutların metrekare fiyatları ise 2 bin 800lira ile 3 bin lira arasında değişiyor.

Çekmeköyde geliştirdikleri ilk proje olan Nev İstanbulun nev-i şahsına münhasır bir proje olması amacıyla yola çıktıklarını anlatan Avrupa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Balcı, kaliteli, yaşanabilir ve güvenli konutlar üreteceklerini kaydetti. Gayrimenkul sektöründe kalıcı olmak istediklerini söyleyen Balcı, Bunun için tedbirli hareket ederek 239 konutlu projenin büyük kısmını tamamlayarak satışlara başlıyoruz. 200 dönümü İstanbulda, 800 dönümü de ağırlıklı olarak  İzmir  ve Bodrumda olmak üzere 1000 dönüm arsa stokumuz var. İstanbulda Şile yolu üzerinde ve Kartaldaki diğer arsaları da uygun zaman aralığıyla projelendirerek satışa sunacağız. Bu bizim ilk işimiz olduğu için projenin büyük kısmını tamamlayarak satışa çıkmayı uygun bulduk diye konuştu.

Bu durumun kendilerini bir parça olsa de etkilediğini vurgulayan Balcı, Arsa dahil 66 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projenin tamamını öz kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz. İnşaat sürekli para harcanan bir yer. Bir yerden gelir kaydetmeden sürekli harcamak gerçekten farklı bir durum dedi.

Daha önce kurdukları Mekan İnşaat isimli firma ile holdingin ihtiyaç duyduğu binaları inşa ettikleri için sektöre yabancı olmadıklarını söyleyen Balcı, Projede de teslimlere Haziran 2012 tarihinde başlayacağız. Biz daha erken bitirebiliriz ama opsiyonlu davranıyoruz dedi.

Metrekaresi 2 bin 800 lira ile 3 bin lira aralığında satışa başladıklarını kaydeden Balcı, 1+1 en küçük konutumuz 187 bin liradan satışa çıktı. Lansmana özel indirim yapıyoruz. TAGO Mimarlık tarafından çizimi yapılan bu projeden sonra 3 yıl içinde gerçekleştireceğimiz diğer projelerimize 100 milyon lira ayırdık. Nev İstanbulun kaliteli bir proje olduğu için 9 ayda yüzde 15 prim yapacağını öngörüyoruz dedi.

İstanbuldaki konut stokunun deprem karşısında dayanıksız ve sağlıksız olduğunu belirten Balcı, herhangi bir olası depreme karşı insanların sağlıklı ve dayanıklı binalarda ikamet etmeleri gerektiğini söyledi. Bu açıdan yaklaşıldığında İstanbulda çok iş olduğunu kaydeden Balcı, kendilerinin de bu arenada yer almak ve kalıcı olmak için sektöre girdiklerini bir daha vurgulayarak sözlerini noktaladı.

Hüseyin Belibağlı / Emlakkulisi.com


Geri Dön