29 / 04 / 2024

Monica Belluci, evine Türk yastıklarıyla döndü!

Monica Belluci, evine Türk yastıklarıyla döndü!

İstanbula alışverişle veda eden İtalyan yıldız Monica Bellucci, Yastık By Rıfat Özbek mağazasından Anadolu motifleriyle bezeli yastıklar alarak ülkesine döndü



GEÇTİĞİMİZ haftalarda İstanbula gelen Bond güzeli Hollandalı aktris Famke Janssen, Rıfat Özbekin Nişantaşındaki mağazasını ziyaret etmiş ve Özbekin tasarımcısı Erdal Karaman, ünlü oyuncuya yastık hediye etmişti.

Önceki gün Özbekin mağazasına yolu düşen ünlü İtalyan yıldız Monica Bellucide memleketine Türk motifleriyle süslü özel tasarım yastıklarla döndü. Yastık koleksiyoneri olduğu öğrenilen Bellucci, İranlı yönetmen Bahman Ghobadinin Gergedanın Son Şiiri adlı filminin çekimleri için son aylarda sık sık Türkiyeye gelmiş ve bol bol alışveriş yapmıştı. Filmdeki rol arkadaşı Belçim Bilgin Erdoğan ve oyuncu arkadaşları ile Nişantaşında bulunan Yastık By Rıfat Özbek mağazasına gelen Monica Bellucci Afrika ve Osmanlı koleksiyonlarından üçer adet yastık aldı.

Yastık by Rıfat Özbekin tasarımcısı Erdal Karaman, İtalyan yıldıza kendi tasarımı olan ve Anadolu motifleri taşıyan Lavanta yastıklarından da özel olarak hediye etti. Anadolunun el işi motiflerini ve lavantayı çok sevdiğini söyleyen Monica Bellucci, Erdal Karamanın hediyesini yatağının başucuna koyacağını söyledi.
Star


Geri Dön