02 / 05 / 2024

Moonstar Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!


Moonstar Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Gülay tarafından kuruldu. 



Moonstar Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Gülay tarafından kuruldu. 

Moonstar Enerji Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
A.Şirket konusu ile ilgili mali, hukuki ve teknik değerleme, proje geliştirme, danışmanlık, mühendislik, müteahhitlik, kontrollük hizmeti, etüt, fizibilite, plan ve proje tanzimi yapabilir/yaptırabilir. Proje yönetimi, risk yönetimi, strateji, iş geliştirme, genel yönetim ve organizasyon, 6 Sigma, denetim ve eğitim faaliyetleri, AB ve TÜBİTAK DestekliProje Yönetimi Danışmanlığı ile yazılım ve Ar-Ge faaliyetleriyürütebilir, pazar ve müşteri analizi yapabilir/yaptırabilir.Proje ile ilgili yatırım ve finansman danışmanlığı ile aracılık hizmetleri yapabilir. B.Şirket faaliyet konuları ile ilgili olarak her türlü yatırım faaliyetlerini yürütür, başkalarının taahhüt ettiği işleri yapar veya kendi taahhüt ettiği işleri başkalarına yaptırabilir. Proje ile ilgili tesisler, trafo merkezleri ve tesisleri, enerji nakil hatları, sair tesislerinin yapımı, yaptırılması, işletme ve bakım faaliyetlerinin yapımı/yaptırılması ile danışmanlık ve kontrollük hizmetleri verebilir. İştirak ettiği projelerin idari ve teknik organizasyonlarını yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön