01 / 05 / 2024

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.



Son yıllarda sağlık konusunda oluşan yüksek bilinçlenme ile birlikte insanlar özellikle antioksidan ürünler konusunda daha da araştırmacı olmaya başladılar. Özellikle mor renkli meyve sebzelerin bu konuda öne çıkması ile birlikte tüketim oranlarında da artışlar gözlenmeye başlandı.

Bu meyvelerden biri de aronya. Yüksek antioksidan oranı ve içerdiği birçok vitamin sayesinde "süper mevye" olarak tanımlanan aronya artık sınai ürün haline geldi. Bu meyveyi dalında yetiştirip sofralara ulaştıran Mor Aronya ise hem damak tadına hem de sağlığa hitap eden yeni ürünü Mor Aronya Gummy’i üreterek piyasaya sürdü.

İNFLAMASYONU AZALTIYOR

“Doğanın mor gücü” olarak tanımlanan aronyanın modern gıda teknolojileriyle üretilen, kolay tüketilen, jel formlu çiğnenebilir gıda takviyesi Mor Aronya Gummy, hem yetişkinler hem de çocukların ilgisini çekti. Aronya meyvesinin sağlık üzerindeki faydalarından yararlanmanın eğlenceli ve kolay yolu olarak gösterilen Mor Aronya Gummy, kullanıcıların gün boyu zinde kalmasına yardımcı oluyor. İnflamasyonu azaltan ve güçlü bir bağışıklık sistemi sağlayan ürün, içerdiği vitaminler ve mineraller sayesinde kullanıcıları hastalıklardan koruyor. Üretici şirket aronyanın faydalarından en iyi şekilde yararlanmak için 4-11 yaş arası çocukların günde 2 gummy, 11 yaş üzeri çocukların ve yetişkinlerin ise günde 2 ile 4 gummy tüketmelerini öneriyor.

 


Geri Dön