27 / 04 / 2024

MOSDER'den Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması!

MOSDER'den Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması!

Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'na başvuru için son tarih 22 Temmuz 2010



Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'na katılan genç yetenekler ve sektörün profesyonellerini, binlerce liralık para ödülünün yanı sıra yepyeni iş fırsatları bekliyor. Türkiye'nin en büyük 35 mobilya markasının üyesi olduğu MOSDER'in düzenlediği yarışmada tasarımcılar, sanayiciler tarafından ödüllendiriliyor. Başvuru için son tarih 22 Temmuz 2010.

Üniversitelerde yetişen genç, yetenekli iş gücüne kariyer olanakları sunan ve mobilya sektörünün tasarım ve markalaşma sürecine katkı sağlayan 6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'na başvurular devam ediyor. Yarışmada, öğrencilerin proje sunabileceği salon, yatak, yemek, genç odaları takımları, kanepe, hizmet ve servis elemanı kategorileri ile profesyonellerin başvurusuna açık "Engelliler için ev mobilyası tasarımı" kategorisi yer alıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından geleneksel hale getirilen yarışmada dereceye girenler toplam 104 bin TL para ödülü, iş ve staj olanakları, tasarımların tescil haklarının korunması ve İMOB'da ürün sergileme fırsatlarıyla buluşacak. Kasım 2010'da yapılacak törenle ödüllerin sahiplerini bulacağı yarışma ile mobilya sektörüne ışık tutacak yeni trendler ve özgün tasarımlar da gözler önüne serilecek.

Yarışmaya Türkiye'den ve KKTC'den toplam 35 üniversitenin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ve Mobilya Dekorasyon bölümlerinde eğitim alan gençlerin ve "Engelliler için ev mobilyası tasarımı" kategorisinde ise tasarım eğitimi almış ya da bu alanda çalışan kişilerin başvuru yapması bekleniyor.
Hürriyet Emlak


Geri Dön