05 / 05 / 2024

Motorola fanlarını sevindirecek haber! Motorola Edge 40 Pro Geekbench'i geçti

Motorola fanlarını sevindirecek haber! Motorola Edge 40 Pro Geekbench'i geçti

Motorola, Qualcomm'un en son amiral gemisi SoC'ye sahip bir telefonu piyasaya süren ilk markalar arasında bir kez daha yer almayı başardı.



 Geçen yıl Aralık ayında, marka Moto X40'ı tanıttı. Her zaman olduğu gibi, X serisinin küresel pazarlarda Edge serisi olarak yeniden adlandırılması  bekleniyor. Söylentilere göre Moto X40 , yakında marka değişikliğine gidecek ve Motorola Edge 40 Pro olacak. Bu söylenti amiral gemisi, Geekbench veritabanında yeni tespit edildi.

Motorola Edge 40 Pro'nun teknik özellikleri tam olarak bir sır değil. Ancak Geekbench'in teorileri doğruladığını görmek güzel. Telefon, Snapdragon  8 Gen 2 CPU anlamına gelen “rtwo” anakartını paketler. Telefon, tek çekirdek puanında 1.480, çoklu çekirdek bölümünde ise 4.889 puan aldı. Bu puanın en son Geekbench 6'ya değil, Geekbench 5'e dayandığını belirtmekte fayda var. 

Motorola fanlarını sevindirecek haber! Motorola Edge 40 Pro Geekbench i geçti

Geekbench skoru, muhtemelen daha yüksek model olan 12 GB RAM'e sahip Motorola Edge 40 Pro'yu gösteriyor. Moto X40'ın 8 GB RAM'e sahip bir temel seçeneği var, bu nedenle Edge 40 Pro'nun da bu yapılandırmada satılmasını bekliyoruz. X40, 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama donanımları satar. Üç seçeneğin de küresel
 pazarlara ulaşıp ulaşmayacağını merak ediyoruz. Son olarak, telefon Android 13'ü çalıştırıyor, ancak bu tam olarak büyük bir sürpriz değil.

 


Geri Dön