Otomobil

Motosiklet tutkunları dikkat! Honda'dan faizsiz kredi kampanyası

Motosiklet tutkunlarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Honda Activa ve Dio modellerinde faizsiz kredi kampanyası başlattığını açıkladı. 31 Ekim'de sona erecek kampanya ile 113.250 TL üzerinden vade farksız 12 ay kredi imkanı verilmektedir.

Şehir trafiğine en uygun yapıya sahip scooter modelleri için özel bir kampanya duyuran Japon üretici Honda, en çok tutulan Activa ve Dio modellerinde vade farksız 12 taksit kampanyası sunuyor. turkiyegazetesi.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Akbank işbirliğinde düzenlenen kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Ekim olarak kaydediliyor.

Öte yandan, hem bireysel kullanım hem taşımak için tasarlanan Activa, hava soğutmalı, 4 zamanlı ve 124cc hacminde bir motora sahip. 6,250 d/dakikada 8,29 HP güç üreten bu ünite 5,000 devirde 10,3 Nm tork değeri üretiyor. Bu sayede en dik rampalarda bile yüklüyken zorlanmadan hareket edebilen Activa toplamda 5.3 litrelik bir yakıt tankına sahip. Islak toplam ağırlığı 108 kilo olan bu motosikletin şehir içi yakıt ortalaması ise 1.8 litre. Honda Türkiye’nin 113.250 TL fiyatı üzerinden vade farksız 12 ay taksit fırsatı sunduğu modeli de vade farkı uygulanmıyor. Kampanyanın geçerlilik tarihi ise 31 Ekim 2024. Kampanyanın tamamen Akbank bireysel kredi kartları için geçerli olduğunu hatırlatalım.

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN FIRSAT 

Hem önde hem de arkada kullanılan 14” boyutundaki jantları ile motosiklet sürüşüne yeni başlayanlar için oldukça önemli bir alternatif olarak karşımıza çıkan Honda Dio yalnızca 96 kg ağırlığa sahip. Bu motosiklete kolayca hükmetmeyi sağlarken özellikle sıkışık trafik senaryolarında kullanıcısına avantaj sunuyor. 106.500 TL fiyat etiketine sahip Honda Dio, Activa modelinde uygulandığı gibi Akbank anlaşmalı olarak vade farksız ve peşinatsız 12 ay taksit imkanına sahip.

Honda Civic'den engelliler için ÖTV indirimli güncel fiyatlar!

Honda Civic'e 120 bin TL'lik indirim geldi! Civic'in Haziran 2024 fiyatlarını görenler inanamadı!

Honda'da büyük kampanya! Honda City'de 250 bin TL kredi sıfır faizle! Duyan bayilere koşuyor!