02 / 10 / 2024

MSB ihalelerinin tarihleri belirlendi!

MSB ihalelerinin tarihleri belirlendi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, "mühimmat alımı ve şehitlik onarımı ile bazı inşaat ihalelerini kazanan firmalar belli oldu.




Buna göre 8 kalem mühimmat alımı ihalesini 10 milyon 369 bin lira bedelle, "Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu" kazandı.
        
İşin bitiş tarihi 29 Mayıs 2013 olarak belirlendi.
        
Pazarlık usulü ile 22 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale için 1 firma teklif verdi.
        
Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu teklifi geçerli saydı.
        
Söz konusu ihale, 22 Eylül 2010 tarihinde pazarlık usulü ile yapılmıştı.
        
-MSB ERZURUM İNŞAAT EMLAK BÖLGE BAŞKANLIĞI-
        
MSB Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının, 48’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, Trabzon’da Yıldızlı sosyal tesisleri trafo binası (çevre aydınlatma ve enerji dağıtımı), kazan daireleri, ısı kanalı yapımı, tesis alt yapı ve elektrik hatları onarımı ihalesi toplam 234 bin 100 lira bedelle sonuçlandı.
        
İhaleye söz konusu bedelle, "Gelişim Bilgisayar İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi" kazandı.
       
Toplam 3 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 2 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 23 Haziran 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.
        
-MSB’NİN SONUÇLANAN DİĞER İHALELERİ-
        
MSB’nin sonuçlanan ihalelerinden bazıları ve bedelleri de şöyle:
        
"Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının Gümüşhane Şehitliği yapımı ihalesini 614 bin lira bedelle Gürsam Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının Doğubayazıt Şehitliği bakım onarımı ihalesini, 199 bin 840 lira bedelle Eral İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının, 1’inci Mekanize Piyade Tugay Lojistik Destek Komutanlığı 3’üncü kademe binası, bakım yeri ve 2’inci Mekanize Piyade Tabur Komutanlığı kazan dairesi onarımı ile sahra hizmet birliği servis binası onarımı ihalesini 605 bin lira bedelle, Gündüz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının, bina ısı merkezinin doğalgaza dönüştürülmesi, çatı onarımı, garaj kapıları ile erbaş/er koğuşu, gazino ve yemekhane zemini onarımı ihalesini, 125 bin lira bedelle Gündüz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının, 3’üncü Ordu Subay Orduevi Müdürlüğü mutfak kısmı ile otel kısmı servis asansörü onarımı ihalesini 330 bin 850 lira bedelle İntes Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaatı Isı Sistemleri Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının 2 adet kazan dairesinin onarımı ısı kanalları tesisat onarımı, kışla su deposu onarımı ve su hatlarının yenilenmesi, kazan dairelerinin inşaat ve elektrik tesisatının bakım onarımı, 14 adet binanın paratoner tesisatı yapılması ihalesini 453 bin lira bedelle Ünal Karagöz kazandı.
        
Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının 3’üncü Ordu Karargah Destek Grup Komutanlığı genel onarım işi ihalesini 466 bin lira bedelle, Ölmeztürk İnşaat Taahhüt Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Erzurum İnşaat Emlak Bölge Başkanlığının 59’uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı genel onarım ihalesini 374 bin lira bedelle, Alimorkoç İnşaat Taahhüt ve Nakliyat Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kazandı.
       
MSB Ant Batı Bölge Müdürlüğünün Sincan Depo Müdürlüğü ve bağlı ünitelerine depo müdürlüğüne ve bağlı ünitelerine, depo, işletme ve bekleme binaları yapımı ihalesini 142 bin lira bedelle Nesrin Kesgin Temiz Oba İnşaat kazandı.
A.A


Geri Dön