13 / 05 / 2024

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



MUHAMMED NURİ ENSARİ KİMDİR?

Muhammed Nuri Ensari Türk iş insanıdır.

MUHAMMED NURİ ENSARİ EĞİTİMLERİ!

Muhammed Nuri Ensari, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Ensari, iş ve eğitim hayatını birlikte yürütmüştür.

MUHAMMED NURİ ENSARİ İŞ HAYATI!

  • Muhammet Nuri Ensari 1990 yılından itibaren aile şirketinde çalışmıştır.
  • 1993 yılından başlayarak, 2007 yılına kadar Ensari Deri Kürk San. ve Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yapmış, aynı zamanda Şirket’in Tekirdağ Çorlu’da bulunan fabrikasını sevk ve idare etmiştir.
  • 2007 yılında Şirket’in Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonuna geldi. Halihazırda da bu görevini sürdürüyor.
  • Muhammet Nuri Ensari 2004 yılından bu zamana kadar TÜSİAD ve Türk Amerikan İş Adamları Derneği üyesidir. Bunun dışında Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Türkiye Deri Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeliklerini de yapmaktadır.
  • Birden fazla sosyal sorumluluk projesinde yer alan Muhammet Nuri Ensari, aynı zamanda Dünya Engelliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır.
  • Muhammet Nuri Ensari, Deri ve Deri Mamulleri sektörünün önder isimlerinden biri oldu. Hem yurt içinde hem de yurtdışında pek çok kongre, seminer, fuar, söyleşi ve etkinliklerde aktif rol almış, sektörün eğitim tarafının da güçlenmesi için birden çok üniversite ve meslek okullarında seminer ve söyleşilere de katılmıştır.

Geri Dön