27 / 04 / 2024

Muhammet Balta: Vakfıkebir'in çehresi değişecek!

Muhammet Balta: Vakfıkebir'in çehresi değişecek!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, DSİ Bölge Müdürü Berber'i makamında ziyaret etti. Balta; " Folderesi'nin ıslah edilmesi için 40 milyon TL'lik bir proje hazırladık.Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Vakfıkebir'in çehresi değişecek" dedi



Vakfıkebir Belediye Başkanı Balta, DSİ Bölge Müdürü Berber'i makamında ziyaret ederek Folderesi Şehir Geçiş Islah Projesi hakkında istişarede bulundu 


VAKFIKEBİR Belediye Başkanı Muhammet Balta, Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Mahmut Berber'i makamında ziyaret ederek, Fol Deresi şehir geçiş Islah projesini hakkında istişarede bulundular. Ziyaret sonrası Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta yaptığı açıklamada; "Bugün Sayın DSİ Bölge Müdürümüz Mahmut Berber'i ziyaret ederek Foldere Şehir Geçiş Islah Projesi hakkında istişarede bulunduk.

 

Çok yararlı bir ziyaret oldu. Yeni Cami'den spor salonuna kadar bölgede, Folderesi'nin ıslah edilmesi için 40 milyon TL'lik bir proje hazırladık. Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Vakfıkebir'in çehresi değişecektir. Yine sahil projemizle de alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi. 


Başkan Balta, açıklamasına şöyle devam etti: "Söz verdiğimiz projelerden 25 tanesi ile ilgili çalışma başlattık, bitenler ve devam edenler var. Örneğin Vakfıkebir-Yalıköy Sahil Projesi. Bu proje ile ilgili Büyükşehir'e gerekli teklifleri yaptık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Burada uzun süreci alan imar planıdır, bu da bitmiştir. Vakfıkebir ile alakalı mevcut dolgu alanlarının planlanmasını bekliyoruz. Vakfıkebir'de insanların denize ulaşmasını sağlamak, şehri denizle buluşturmak istiyoruz." 


Karadeniz'den Günebakış


Geri Dön