27 / 04 / 2024

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 



İBB Meclisi'nin şubat ayı oturumlarının son bileşimi Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında gerçekleştirildi

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; İBB Teftiş Kurulu'nun geçtiğimiz dönemde İBB'ye ait sosyal konutların hak sahibi olmayan kişilere tahsis edildiği ile ilgili raporu üzerine İBB Meclisi'nin 10 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilen oturumda çıkan ‘tetikçi müfettiş’ tartışması yeni bir boyuta ulaştı. 

Muhammet Kaynar dan İstanbul daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

Oturumun gündem dışı konuşmaların yapıldığı bölümünde AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar bu konuda açıklamalarda bulunarak “Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu ifade yalan ve uydurma. Bir tane bile İstanbul'da oturmayıp konut tahsis edilen kişi gösteremezler. Tarık beyi bu iddiayı ispata davet ediyorum” diye konuştu.

İstanbullular sosyal konutlarına kavuşmayı bekliyor!


Geri Dön