03 / 05 / 2024

Muharrem İnce: Hiç bir yatırımı durduracak değilim!

Muharrem İnce: Hiç bir yatırımı durduracak değilim!

Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "3. havalimanı bitti ama millet bu durumdayken 30 milyar dolara Kanal İstanbul olmaz" dedi...



CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"3. HAVALİMANI BİTTİ AMA MİLLET BU DURUMDAYKEN 30 MİLYAR DOLARA KANAL İSTANBUL OLMAZ

Hürriyet'te yer alan habere göre; "Uluslararası finans temsilcileri lle görüşmeniz oldu mu?" sorusuna İnce, "Seçilir seçilmez bir ekip göndereceğiz. Onlara diyeceğiz ki merak etmeyin Türkiye hukuk devleti olacak, paranızı alacaksınız. Onlara yapılandırma getireceğiz. Büyükelçiler ile görüştüm, Avrupa'dakiler. Yarın belli olacak Avrupa'da 1-2 yerde konuşmam olacak. Bir parlamento gibi... Programımı ayarlayabilirsem gideceğim. Davet var" dedi.

İnce yatırımları durdurmayacaklarını söyledi. İnce "Hiç bir yatırımı durduracak değilim. Kanal İstanbul 30 millyar dolar bu ülke bu durumdayken bu parayı oraya veremeyiz. Millet bahçesini ben yapacağım. Ama bunlar kazanırsa yapmayacaklar. İstanbul'u boydan boya yardık ranttan, imardan başka ne? Boğaz var işte geçiyoruz." dedi. İnce 3. Havalimanı'nın sorulması üzerine "O zaten bitti" dedi.


Geri Dön