30 / 04 / 2024

Muhittin Selvitopu: Plansız yapılaşmayı şansa dönüştüreceğiz!

Muhittin Selvitopu: Plansız yapılaşmayı şansa dönüştüreceğiz!

Esendere Semt Meclisi tarafından düzenlenen ve aralarında Maliyeciler, Metin Oktay, Esenyalı, Adnan Süvari ve Şehitler mahallesi muhtar ve temsilcilerinin de yer aldığı toplantı Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi...



ESENDERE Semt Meclisi tarafından düzenlenen ve aralarında Maliyeciler, Metin Oktay, Esenyalı, Adnan Süvari ve Şehitler mahallesi muhtar ve temsilcilerinin de yer aldığı toplantı Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. 


Toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Alev Ağrı ve Karabağlar Belediyesi Etüt Proje Müdürü Zeki Yıldırım da katıldı. Başkan Selvitopu ve ekibi, özellikle imar sorunları ve kentsel dönüşümle ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi. Selvitopu sorunları birlikte aşmayı hedeflediklerini söyledi. 


POTANSİYELİ YÜKSEK 


Dönüşüm dışında planlarla ilgili çalışmaların da olacağını ifade eden Başkan Selvitopu Karabağlar'ın gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu ve bu şansı iyi kullanacağını söyledi. Selvitopu, "Plansız yapılaşmasıyla şansız gözükse de bizim görevimiz o şansızlığı şansa dönüştürmek dönüştürmek" dedi. 




Geri Dön