29 / 04 / 2024

Muhittin Selvitopu kimdir

Muhittin Selvitopu kimdir

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısında  Karabağlar’ın kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhittin Selvitopu: Kamu arazilerinin TOKİ'ye devri yanlış!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul toplantısında kamu arazilerinin TOKİ'ye devrinin yanlış olduğunu açıkladı.

Muhittin Selvitopu: Kentsel dönüşümde belirsizlikler ortadan kalkmalı!

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın birçok yerinde imar planlarının yeniden yapılmasının gerekliliğine değindi ve bu konuda çalışmaların devam ettiğini belirtti

Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da sanayi esnafına dönüşümü anlattı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sanayi esnafı ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Osman Aksüner Mahallesi'nde gerçekleşen toplantıda, bölge esnafı daha çok kentsel dönüşümle ilgili soruları Selvitopu'na iletti.

Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da yerinde dönüşümü anlattı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu esnaf toplantılarını sürdürüyor. Geçen hafta MODEKO esnafıyla bir araya gelen Başkan Selvitopu, bu kez de Karabağlar sanayi esnafı ile kahvaltılı toplantıda buluştu ve yerinde dönüşümü anlattı.

Karabağlar İzmir'in en modern ilçesi olacak!

Karabağlar'ın CHP'li Belediye Başkanı Selvitopu, ulaşım, mobilya sektörü, kentsel dönüşüm ve sosyal sorunların üzerine gideceklerini söyledi. Selvitopu, Karabağlar'ı İzmir'in en modern ilçesi haline getirmeyi hedeflediklerini önemle vurguladı.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar kentsel dönüşümde sorun kalmayacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm konusunda geniş katılımlı bir toplantı yaptı.

Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da kentsel dönüşüme hazır!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar ilçesindeki esnaf ve mahalle sakinleriyle geniş katılımlı toplantı yaptı. Selvitopu o bölgede nelerin yapılması konusunda 3 öneri sundu.

Muhittin Selvitopu kimdir?

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu kimdir? Muhittin Selvitopu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Selvitopu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhittin Selvitopu...

Kentsel dönüşümde sosyal patlama iddiası!

Muhittin Selvitopu, 540 hektarlık alanda dönüşüme hazırlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın halkın endişelerini gideremediğini söyledi. Başkan Selvitopu " Uzlaşma olmazsa sosyal patlamalar ortaya çıkar" dedi.

Muhittin Selvitopu: KARBEM'in şubeleri açılacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi KARBEM 'i ziyaret etti. KARBEM 'in yeni şubelerinin açılacağını belirten Selvitopu, "KARBEM'i büyütme kararı aldık" dedi

Karabağlar'da 52 sokağa sevgi yolu yapıldı!

3 bin 600 sokakta da çalışmaların başlayacağını belirten Karabağlar Belediye Başkan Muhittin Selvitopu, " Sevgi yolu çalışmalarının maliyeti 3.8 miyon lira olacak " dedi

Karabağlar'da afet ve kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde "Afet ve kentsel dönüşüm" toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediyesi tarafından Uzundere Mahallesinde düzenlenen ve Başkan Muhittin Selvitopu'nun yönettiği panele vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Muhittin Selvitopu: Planlı binalara ihtiyaç var!

Karabağlar'da 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde 'Afet ve kentsel dönüşüm' panel yapıldı. Panelde konuşan Karabaglar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birinin imar planlarını yapıp uygulamak olduğunu s

Karabağlar'da 10 bin konteyner temizleniyor!

Karabağlar Belediyesi temizlik işleri ekipleri ilçede bulanan 10 bin çöp konteynerini temizleyerek dezenfekte etmeye başladı. Başkan Muhittin Selvitopu, çöp konteynerlerinin temizlik işlemlerinin 57 mahallede gerçekleştirileceğini söyledi.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşümde kooperatif modeline ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görev de bulunduğu zaman içinde kentsel dönüşüme ilişkin çalışmalarda iki yöntemi kullandıklarına dikkat çeken Selvitopu, kooperatifleşmenin henüz çok yeni bir yöntem olduğunu belirtti. Selvitopu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın gündeminde yer alan ve çözüm bekleyen konulara dikkat çekti. Selvitopu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilen 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz" dedi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

İzmir Karabağlar'da üniversite arazisi tartışması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tamamının İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri Uzundere'deki 80 hektarlık alanın 42 hektarına, konut yapılmak istendiğini söyleyerek, "Askı sürecinde değerlendirmemizi yapıp, itiraz edip etmeyeceğimize karar vereceğiz" dedi.

Kentsel dönüşümde uzlaşı şart!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka için hayata geçirelecek kentsel dönüşümde uzlaşı için çağrıda bulundu. 

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm uyarısı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yarısından fazlası konuta ayrılan Uzundere’deki 80 hektarlık alanın tamamının Demokrasi Üniversitesi’ne tahsis edilmesi durumunda, yaptıkları yurt binasını üniversitenin kullanımına açacaklarını söyledi.

Muhittin Selvitopu kimdir Haberi

Muhittin Selvitopu kimdir

İzmir Karabağlar Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Başkan Muhittin Selvitopu başkanlığında düzenlendi. Kanal Ben Gazetesi'nde yer alan habere göre, gündem maddelerinin görüşülmesi ve alınan kararların ardından meclis toplantısı sonrası Başkan Selvitopu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Grup toplantısında Karabağlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye'ye örnek proje

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karabağlar ile ilgili söylediklerini değerlendiren Selvitopu, “Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine göre gönüllülük esasına göre yapılacak. Şu anda büyükşehirlerimizi devasa ihtiyaçlarının olduğunu açık, net gördük. İzmir’de Karabağlar için çok güzel bir yer diyebilir miyiz? Orada bir kentsel dönüşüme ihtiyaç yok mu? Bugüne kadar gelenler buna çanak tuttular” şeklinde açıklamasını değerlendiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Karabağlar’da kentsel dönüşüm çalışması zaten var ve bu çalışma aynı zamanda Türkiye’ye örnek bir kentsel dönüşüm çalışması....