28 / 04 / 2024

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...



Karabağlar Belediyesi tarafından Bahriye Üçok Mahallesi’nde yaptırılan parkın açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; parkın açılışında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Muhittin Selvitopu ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Muhittin Selvitopu, kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, şunları kaydetti:

"Bu konuyu da yakından takip ediyoruz. En büyük hassasiyetimiz, kimsenin hak kaybına uğramadan projenin gerçekleşmesini sağlamak. Toplumun hak ve çıkarlarını koruyan bir proje ortaya çıkarsa sonuna kadar destekler ve hayata geçmesi için elimizden gelen çabayı gösteririz. Yeterince yeşil alan, ulaşım yolu, sosyal tesis gibi belirli standartları sağlayan projelerin yanında oluruz."

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!


Geri Dön