06 / 05 / 2024

Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam mı geldi?

Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam mı geldi?

Muhtar maaşları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş muhtar maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkaracak olan torba yasa teklifinin bugün Meclis'e sunulacağını ifade etti. İşte tüm detaylar..



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen 51'inci Muhtarlar Toplantısı'nda muhtarlarla biraraya gelmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtar maaşlarını yılbaşından itibaren 3 bin 392 TL seviyesine kadar çıkardıklarını dile getirerek "Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda, muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 lira yükseltme kararı aldık." demişti. Peki, 
muhtar maaşlarına zam mı geldi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön