29 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman teslim?

Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman teslim?

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman teslim edilecek?



3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Muhteşem Yüzyıl Evleri ‘nde daire alanlarının 94 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Daire fiyatlarının 480 bin TL'den başladığı  Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları  Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.


Muhteşem Yeni Yüzyıl ne zaman teslim edilecek?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 2017 yılında teslim edilecek.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yer alıyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl ’da basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


Yeni Yüzyıl Evleri iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön