01 / 05 / 2024

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları ulaşım!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları ulaşım!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

360 derece manzara sunan Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ceylan İnşaat Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.



192 konut ve 15 ticari üniteden meydana gelen  Muhteşem Yeni Yüzyıl projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunuyor.


25 Mayıs 2015 Pazartesi günü lansmanı gerçekleşecek olan Yeni Yüzyıl Konutları’nda kampanyalı ödeme planları ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleriyle ön talep toplamaya başlandı.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ‘nda voleybol, basketbol, mini futbol, şok tenis sahaları,oyun parkı, yürüyüş parkuru, kamelya alanı ve meyve bahçesi, SPA, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, sauna, buhar odası, kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness center, havuz ve hamam gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları ulaşım bilgileri kapsamında Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası’nda hayata geçiriliyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön