30 / 04 / 2024

Mühye Başkent Emlak Konutları iletişim bilgileri!

 Mühye Başkent Emlak Konutları iletişim bilgileri!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başkent Emlak Konutları

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek olan Başkent Emlak Konutları 2 Aralık Cuma günü Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğünde basına tanıtılacak...



“Başkent’in yeni Başkent’i” sloganıyla tanıtılan Başkent Emlak Konutları’nın basın toplantısı 2 Aralık Cuma günü  Emlak Konut GYO  Genel Müdürlüğünde gerçekleşecek.


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek olan  Başkent Emlak Konutları 181 bin 728 metrekare arsa alanına üzerinde yükseliyor.


 Ankara  Başkent Emlak Konutları  1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Proje  Ankara  Çankaya ilçesine bağlı Mühye Mahallesi’nde inşa edilecek. 


Kuralı satış yöntemiyle sahiplerini bulacak olan Başkent Emlak Konutları Mühye’de yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal alanlar mevcut.


Fiyatların ve ödeme koşullarının henüz belli olmadığı Mühye Başkent Emlak Konutları'nda daire teslimlerinin 2019 yılı sonunda yapılması planlanıyor. 

 

9 soruda Emlak Konutları Başkent projesi!

 

Mühye Başkent Emlak Konutları iletişim bilgileri

Tel: 0312 491 41 41

Web: http://www.baskentemlakkonutlari.com/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com


 


projeye sor



Geri Dön